![]() |
!Dikkat Önemlidir! Craagle A Güvenmeyin!
Arkadaşlar Bakın Bi Serial Arıyayım Dedim O Sıradada Kasper Açıkmıs Neyse Creaagle Arıyorken Oda Ne Kasper Uyarı Verdi Resimdeki Gibi.
Yani Size Söyliyeceğim Şu ! : Craagle ve Onun Gibi Crack Arama Programlarına Kesinlikle Güvenmeyiniz! Site Arıyor O Kendisi Siz Güvenli Sanıyorsunuz Ohh Crack Sitleerine Girmeden Ne Güzel Arama Yapıyorum Diyosunuz Ama Hiç Düşündünüz Mü Siz o Siteye Girmeden O Crackleri Nasıl Bulur Diye? Kasperim De Ne Güzel Yakaladı! Siteleri Tarraken Yakaladı Crack Sitelerine Güven ve programlarınada Olmaz! Yani Akıl Var Mantık Var Demi Program O Sitelere Girmeden Nasıl Arama Yapsın Download Yapsın?Girmeden Yapamaz Ki. Yorumlarınızı Bekliyorum.Yorum Belirtiniz Yani Sitede Exploit Var. Kaba Taslka Bi Anlatım: Exploit Le Hertürlü Şey Yapılır Site Hack, pc hack vs. Kodlarla Her Türlü Erişimi Ele Geçirirler. Uzaktan Her Türlü Erişimi Sağlarlar Sitede de Exploit Var! |
craagle programım var ama ne crack ne de serial nosunu yakalayamadım.siliyorum.teşekkürler kardeş...
|
haklısın.önceden norton 06 kuruluydu arama yaparken hiç uyarı vermiyordu.ancak kasper hemen yakaladı
|
haklısın kardeşim ben zaten int cafeden bulurum her zaman sizde ole yapın bence benim kafam rahat
|
Uzun Zaman Oldu Böyle Bir iş Başıma Gelmedi Allaha Şükür..:)
|
Sağol kankam bu iyi oldu bak
|
KardeŞ Aynisini Ben O Arama Motorunu Bİze Öneren KardeŞede Yazdim Benİm Kasperde Uyari Verdİ Ve Sİldİ
|
Kaspersky,ciyak bi program.
ciyaklıyor sürekli. Aylardır,Craggle'den tonla crack,serial indirdim hiç bişi olmadı.. Ama nadirende olsa oldugu oluyor.Sonucta kırmaktır Crack |
Eeee arkadaşlar o kadar risk olacak tabi ama bende ''Kaspersky'' kullanıyorum sorun olmuyor yani anti-virüs programı iyi olmayan arkadaşlar dikkat etsin
|
Ben BU konu hakında detaylı bir arastırma yaptımm detaylar ===) http://cakal.net/showthread.php?p=239422#post239422
detayları burda bula bilirsiniZZ |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.