![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 32 Thanked 277 Times in 166 Posts
Üye No: 10190
İtibar Gücü: 1637
Rep Puanı : 14032
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Arkadaşlar Bakın Bi Serial Arıyayım Dedim O Sıradada Kasper Açıkmıs Neyse Creaagle Arıyorken Oda Ne Kasper Uyarı Verdi Resimdeki Gibi.
Yani Size Söyliyeceğim Şu ! : Craagle ve Onun Gibi Crack Arama Programlarına Kesinlikle Güvenmeyiniz! Site Arıyor O Kendisi Siz Güvenli Sanıyorsunuz Ohh Crack Sitleerine Girmeden Ne Güzel Arama Yapıyorum Diyosunuz Ama Hiç Düşündünüz Mü Siz o Siteye Girmeden O Crackleri Nasıl Bulur Diye? Kasperim De Ne Güzel Yakaladı! Siteleri Tarraken Yakaladı Crack Sitelerine Güven ve programlarınada Olmaz! Yani Akıl Var Mantık Var Demi Program O Sitelere Girmeden Nasıl Arama Yapsın Download Yapsın?Girmeden Yapamaz Ki. Yorumlarınızı Bekliyorum.Yorum Belirtiniz Yani Sitede Exploit Var. Kaba Taslka Bi Anlatım: Exploit Le Hertürlü Şey Yapılır Site Hack, pc hack vs. Kodlarla Her Türlü Erişimi Ele Geçirirler. Uzaktan Her Türlü Erişimi Sağlarlar Sitede de Exploit Var!
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
britneymadonna (05-05-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dikkat dikkat " diyorsun, söyle ben nefer miyim | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-28-2007 10:10 AM |
dikkat dikkat arkadaşlar bilgisayarını seven baksınn | watican_666 | Eskiler (Arşiv) | 16 | 12-06-2006 05:15 PM |
bak şu köpeğe... + 18 dir dikkat +18dir dikkat +18 | ZumruduAnka | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-14-2006 02:04 PM |
Burun tıkanıklığı nedir ? Ne zaman önemlidir ? | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-11-2006 03:00 AM |
tırnaklarınız önemlidir | trecy | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2006 09:11 PM |