![]() |
Asp Konusunda Acİlen Yardim
:confused: herkese selamlar ben bir internet sitesi yapmaktayım ve bir konuda tıkandım kaldım. frontpage 2003 ten hazırlamaktayım siteyi. ve ana sayfada bir hücrenin içine asp kodunda yazılmış hazır bir kod buldum (mesaj gönderme kodu) ve bunu yerleştirmek istiyorum siteyi. kodun içinde formmail ve db klasörleri mevcut. formmail klasörü içinde;
mesaj sil.asp-adovbs.ınc- arsive ekle.asp-default.asp-eposta.asp-eposta ekle.asp-eposta sil.asp-iletişim.asp-login.asp-login kontrol.asp-lgout.asp-mesaj sil.asp-mesaj sil2.asp-mesaj arşiv.asp-mesajlar.asp-mesajoku.asp-mesajoku2.asp-psw.asp-vt.asp-stilsyf.css belgesi şeklinde dosyalar var. bunları siteye nasıl yerleştireceğim. ayrıntılı ve detaya kaçmadan yardımlarınızı bekliyorum. acemiyim detaylardan tam olarak anlamıyorum. beni bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. |
kardeş anasayfanda tablo şeklinde dizaynını bitirdikten sonra. mesela en ust hucreye inc_banner.asp yerleştirmek istiyorsun o hucreye asp aşağıdaki asp kodunu ekleyeceksin.
Kod:
<!--#include file="inc_banner.asp" --> selametle.. |
TeŞekkÜr Ederİm Bİlgİlerİnİzden Dolayi Aspyİ YeleŞtİrdİm Fakat GÖnder DedİĞİmde Sayfayi AÇ Kaydet Dİye Uyari Çikiyor DİĞer Dosyalara Herhangİ Bİr İŞlem Yapilmayacakmi Acaba Onlarla Nasil Baplanti Kuruluyor.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.