![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 13541
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() :confused: herkese selamlar ben bir internet sitesi yapmaktayım ve bir konuda tıkandım kaldım. frontpage 2003 ten hazırlamaktayım siteyi. ve ana sayfada bir hücrenin içine asp kodunda yazılmış hazır bir kod buldum (mesaj gönderme kodu) ve bunu yerleştirmek istiyorum siteyi. kodun içinde formmail ve db klasörleri mevcut. formmail klasörü içinde;
mesaj sil.asp-adovbs.ınc- arsive ekle.asp-default.asp-eposta.asp-eposta ekle.asp-eposta sil.asp-iletişim.asp-login.asp-login kontrol.asp-lgout.asp-mesaj sil.asp-mesaj sil2.asp-mesaj arşiv.asp-mesajlar.asp-mesajoku.asp-mesajoku2.asp-psw.asp-vt.asp-stilsyf.css belgesi şeklinde dosyalar var. bunları siteye nasıl yerleştireceğim. ayrıntılı ve detaya kaçmadan yardımlarınızı bekliyorum. acemiyim detaylardan tam olarak anlamıyorum. beni bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 139 Times in 45 Posts
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1706
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kardeş anasayfanda tablo şeklinde dizaynını bitirdikten sonra. mesela en ust hucreye inc_banner.asp yerleştirmek istiyorsun o hucreye asp aşağıdaki asp kodunu ekleyeceksin.
Kod:
<!--#include file="inc_banner.asp" --> selametle..
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 13541
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() TeŞekkÜr Ederİm Bİlgİlerİnİzden Dolayi Aspyİ YeleŞtİrdİm Fakat GÖnder DedİĞİmde Sayfayi AÇ Kaydet Dİye Uyari Çikiyor DİĞer Dosyalara Herhangİ Bİr İŞlem Yapilmayacakmi Acaba Onlarla Nasil Baplanti Kuruluyor.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Acİlen | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2007 12:28 PM |
Acİİİl Yardim Bİlen Yardim Etsİn Yafff!!! | sonerbabaslan | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2007 11:32 AM |
Kader Konusunda İlginç Bir Hadise | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-14-2006 03:55 PM |
'Sünnet' konusunda bilinmesi gerekenler | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-14-2006 11:59 PM |