www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-05-2006, 09:15 AM   #1
yamahasg
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 13541
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : yamahasg is on a distinguished road

:confused: herkese selamlar ben bir internet sitesi yapmaktayım ve bir konuda tıkandım kaldım. frontpage 2003 ten hazırlamaktayım siteyi. ve ana sayfada bir hücrenin içine asp kodunda yazılmış hazır bir kod buldum (mesaj gönderme kodu) ve bunu yerleştirmek istiyorum siteyi. kodun içinde formmail ve db klasörleri mevcut. formmail klasörü içinde;

mesaj sil.asp-adovbs.ınc- arsive ekle.asp-default.asp-eposta.asp-eposta ekle.asp-eposta sil.asp-iletişim.asp-login.asp-login kontrol.asp-lgout.asp-mesaj sil.asp-mesaj sil2.asp-mesaj arşiv.asp-mesajlar.asp-mesajoku.asp-mesajoku2.asp-psw.asp-vt.asp-stilsyf.css belgesi şeklinde dosyalar var.

bunları siteye nasıl yerleştireceğim. ayrıntılı ve detaya kaçmadan yardımlarınızı bekliyorum. acemiyim detaylardan tam olarak anlamıyorum. beni bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
yamahasg çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-05-2006, 10:33 AM   #2
ZaNdAR
ÇaKaL Üye

ZaNdAR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1706
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi : ZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond repute

kardeş anasayfanda tablo şeklinde dizaynını bitirdikten sonra. mesela en ust hucreye inc_banner.asp yerleştirmek istiyorsun o hucreye asp aşağıdaki asp kodunu ekleyeceksin.

Kod:
<!--#include file="inc_banner.asp" -->
yanlış yönlendirmek istemiyorum ama galibe frontpage de ekle->dosya deyip ordan asp sayfasını seçiyordun.ama sen kurcala yinede. ben şu an frontpage ulaşacak durumda değilim. bide webtasarım konusunda fazla uğraşmadım. daha fazla tasarlkanan web sayfasını sakat etme dalında uğraştım :-)

selametle..

ZaNdAR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-05-2006, 12:58 PM   #3
yamahasg
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 13541
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : yamahasg is on a distinguished road

TeŞekkÜr Ederİm Bİlgİlerİnİzden Dolayi Aspyİ YeleŞtİrdİm Fakat GÖnder DedİĞİmde Sayfayi AÇ Kaydet Dİye Uyari Çikiyor DİĞer Dosyalara Herhangİ Bİr İŞlem Yapilmayacakmi Acaba Onlarla Nasil Baplanti Kuruluyor.
yamahasg çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı