![]() |
hayatınız boyunca beklediğiniz o kişiartık karşınızda... ama evlisiniz:(
Yıllarca Hep O'nu beklediniz.İçinizi yakacak, sizi sizden alıp gidecek, aklınızı başınızdan alacak olan hep o'nu.
Ama yıllar su gibi akıp gidiyor ve artık gelmeyeceğini yada öyle birinin hiç var olmadığını anlayıp başka biriyle evleniyorsunuz. Ve birden karşınıza çıkıyor.... Tıpkı hep hayal ettiğiniz gibi. O'nu görünce garip duygular yaşıyorsunuz... Peki Şimdi Ne Olacak? siz olsanız napardınız bakalım.... |
Çok kötü bir durum.
Ya kısa sürede toparlarsın kendini ya da giderek çamura batarsın herhalde. |
Allah'ın hakkı 4 bişi olmaz....:)
|
Alıntı:
|
valla aklım cok karısrdı.yıllarca hep onu bekledıysem kesınlıkle unuturdum kı bu
kolay bısey degıl ondan uzak durmaya calsırdım |
arkadaşlar..vallahi hayatımın kadını diye bişey yok ..sadece erkeğin erkekliğini,insan soyunu sürdürebilmek için yaradanın erkeğin genetiğine koyduğu bir motivasyon unsuru..yapılabilecek en doğru şey..ne halt yersen ye evlendiğin hanımına hissettirmeden yap..zaten zina yaparak günaha giriyosun birde onu rencide edip,çoluğun çocuğun,evin huzurunu bereketini kaçırıp daha katmerli gühaha girme ..eğer bu işi körün gözüne çöp sokmadan becermeyi gözün kesmiyosa hiiiiçç bulaşma..uslu uslu git evine aşını ye..
|
inşallah öyle bir durum başıma gelmez
|
Valla Başıma Geldi Ama Evlilik Olmadı Bi Çıktığım vardı 1,5 Sene Çıktım Olduum Şehrin Dışındaydı... 1,5 Sene Birleşme Ümidi ile yaşadım ama nasip değilmiş olmadı.. çok sevdim hemde haddinde fazla sevdim o kişiyi... 1,5 sene az bi zaman değil sabrım doldu ve ayrıldım... ayrıldıktan iki hafta sonra başka bi kız ile çıkmaya başladım... çıkmaya başladığım kız olduğum şehirdendi belki diğeri kadar çok sevmedim ama yinede sevdim kızı... günün birinde bir zamanlar canımdan çok sevdiğim şehir dışındaki kız bursaya evime geldi özür dilemek için... ama herşey için çok geçti... yüzüne dahi bakmadım... yarım saat kapının önünde bekledi ve gitti...
|
Eğer Evlendiysem & karımı seviyorsam içime atar giderim eğer zor bir kararla o hep aklımın bir kenarındayken o piskolojiyle eğer mutsuz buruk bir evlik yaşadıysam & çocuğum yoksa boşarım gider yaw...:)
|
hayatınızda biri varken kalbinizin kapılarını kapatın..ondan başkasını içeriye almayın..
asla başıma gelmez demiyorum ama bu duruma düşmemek için elimden geleni yapardım.. sadık biri olduğumu düşünüyorum..bu yüzden fazla düşünmem ve evliliğime devam ederdim.. herşeyde bir hayır vardır.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.