![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3260
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yıllarca Hep O'nu beklediniz.İçinizi yakacak, sizi sizden alıp gidecek, aklınızı başınızdan alacak olan hep o'nu.
Ama yıllar su gibi akıp gidiyor ve artık gelmeyeceğini yada öyle birinin hiç var olmadığını anlayıp başka biriyle evleniyorsunuz. Ve birden karşınıza çıkıyor.... Tıpkı hep hayal ettiğiniz gibi. O'nu görünce garip duygular yaşıyorsunuz... Peki Şimdi Ne Olacak? siz olsanız napardınız bakalım....
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 2 Times in 1 Post
Üye No: 11534
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Çok kötü bir durum.
Ya kısa sürede toparlarsın kendini ya da giderek çamura batarsın herhalde.
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1972
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
|
![]() Allah'ın hakkı 4 bişi olmaz....
![]()
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() valla aklım cok karısrdı.yıllarca hep onu bekledıysem kesınlıkle unuturdum kı bu
kolay bısey degıl ondan uzak durmaya calsırdım
![]() |
#6 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 33 Thanked 21 Times in 10 Posts
Üye No: 11672
İtibar Gücü: 1441
Rep Puanı : 1160
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar..vallahi hayatımın kadını diye bişey yok ..sadece erkeğin erkekliğini,insan soyunu sürdürebilmek için yaradanın erkeğin genetiğine koyduğu bir motivasyon unsuru..yapılabilecek en doğru şey..ne halt yersen ye evlendiğin hanımına hissettirmeden yap..zaten zina yaparak günaha giriyosun birde onu rencide edip,çoluğun çocuğun,evin huzurunu bereketini kaçırıp daha katmerli gühaha girme ..eğer bu işi körün gözüne çöp sokmadan becermeyi gözün kesmiyosa hiiiiçç bulaşma..uslu uslu git evine aşını ye..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Üye No:
![]() inşallah öyle bir durum başıma gelmez
|
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2106
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Valla Başıma Geldi Ama Evlilik Olmadı Bi Çıktığım vardı 1,5 Sene Çıktım Olduum Şehrin Dışındaydı... 1,5 Sene Birleşme Ümidi ile yaşadım ama nasip değilmiş olmadı.. çok sevdim hemde haddinde fazla sevdim o kişiyi... 1,5 sene az bi zaman değil sabrım doldu ve ayrıldım... ayrıldıktan iki hafta sonra başka bi kız ile çıkmaya başladım... çıkmaya başladığım kız olduğum şehirdendi belki diğeri kadar çok sevmedim ama yinede sevdim kızı... günün birinde bir zamanlar canımdan çok sevdiğim şehir dışındaki kız bursaya evime geldi özür dilemek için... ama herşey için çok geçti... yüzüne dahi bakmadım... yarım saat kapının önünde bekledi ve gitti...
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 216 Thanked 223 Times in 126 Posts
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1754
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi :
|
![]() Eğer Evlendiysem & karımı seviyorsam içime atar giderim eğer zor bir kararla o hep aklımın bir kenarındayken o piskolojiyle eğer mutsuz buruk bir evlik yaşadıysam & çocuğum yoksa boşarım gider yaw...
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 120 Thanked 157 Times in 93 Posts
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1643
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi :
|
![]() hayatınızda biri varken kalbinizin kapılarını kapatın..ondan başkasını içeriye almayın..
asla başıma gelmez demiyorum ama bu duruma düşmemek için elimden geleni yapardım.. sadık biri olduğumu düşünüyorum..bu yüzden fazla düşünmem ve evliliğime devam ederdim.. herşeyde bir hayır vardır..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beklediğiniz Beyaz Hatunun yeni Fotoları | xtrans | Adult eski arşiv | 7 | 12-17-2008 09:57 PM |
Bel ağrısıyla hayatınız zehir olmasın | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-19-2008 12:36 AM |
EleKtrikler mi yoksa sular mı gittiğinde hayatınız daha çok felç olur ? | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 16 | 10-14-2007 08:31 PM |
Hayatınız Boyunca Hep Yanında Olmasını İstediğiniz Kişi Kim? | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 3 | 05-16-2007 06:54 PM |
Burcunuza Göre Kariyer Rehberiniz Ve İş Hayatınız | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-07-2006 04:31 PM |