![]() |
İdeal Kilonuzu bulunuz
arkadaşlar tıkayın kilonuzu ve boyunuzu yazın size söylüyor
Verilen rakamlara göre Kilonuzu boyunuzla eşleştirdiğiniz noktada bulduğunuz VKİ değeri eğer, 20'nin altında ise: Biraz kilo almanız sizin için yararlı 20 - 25 arasında ise: Kilonuz sağlıklı aralıkta 25 - 30 arasında ise: Aşırı kilolu kategorisindesiniz. Biraz kilo vermeniz sağlığınız için yararlı olacak. 30 - 40 arasında ise: Obez kategorisindesiniz. Kilo vermek için bir diyetisyene başvurmanız gerekiyor. VKİ ölçümünüzü yaptıktan sonra ideal kiloya sahip olup olmadığınız hakkında bir fikir sahibi oldunuz. Peki şimdi ne yapacaksınız? Uzmanlar sağlıklı beslenmenin tüm besinleri dengeli olarak tüketmekten geçtiğini söylüyor. Üstelik öğünlerde her kaloriyi veya her gram yağı saymak zorunda değilsiniz. Sadece sağlıklı beslenme konusundaki temel kuralları bilmeniz yeterli. |
saol....
|
saol sağlıklıymışım
|
obez çıktım ben hehehehe.. atın ölümü arpadan olsun diet benim tarzım diil..
:biggrin::biggrin::biggrin: saol kanka çok güzel.. |
YAw gerçi çok saçma geliyo bu muhabbetler bana ama.Benim bildiğim ideal kilo şöyle bulunuyodu.Boyunuzdan metreyi atıyorsunuz geri kalan cm ile kilonuz eşit ise ideal kilonuz odur.Yani boy1,77 kilo 77 ise 1'i atın eşit ise ideal kilodasınız...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:34 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.