![]() |
beyaz-mustafa topaloğlu
beyaz shova çıkan mustafa topaloğlundan ilginç cevaplar..
beyaz: mustafa abi bu kıyafeti bizde yaptırabilirmiyiz? mustafa topaloğlu: ben bugün yılmaz vurala gol atcam beyaz: abi 4 çocukla birden ilgilenebiliyomusun? mustafa topaloğlu: şimdi benim hayatımda ben beni unutmuşum yavv... beyaz: abi bu uzaylı meselesi çok uzadı yaaa. mustafa topaloğlu: ben çok iyi biriyim. papa geldiya hani, papa beni bilse gelir beni ziyaret ederdi beyaz: abi fb-gs maçı ne olur sence? mustafa topaloğlu: bikaç sene önce fenere şampiyon olursunuz dedim. 13 puan gerideyken şampiyon oldu. ama aziz yıldırım beni aramadı.(yılmaz vural'dan uyarı; 'o sene alişen başkandı..') Beyaz yılmaz vurala sorar; abi sen nie sahada bukadar hareketlisin? mustafa topaloğlu: yaa o havaya girmiş. insanın içine hava girince öyle oluyo.. beyaz emre aydına sorar; emre sen şimdi rockcısın dimi? mustafa topaloğlu: ya ben şeyi merak ediyorum. sen bu ruh halin, demir, zincir felan takıyomusun? telefonla bağlanan seyirci: sizin dişleriniz gerçekmi? mustafa topaloğlu: gerçek olsa kaç yazar? kırık bunlar. beyaz: abi senin internet adresin varmı? mustafa topaloğlu: beynimin içi site, hangi tuşa basarsan açılır. bide aklımda kalan sözleri var; ben batak oynamıyorum. batıracak bişeyim kalmadı. osborn yüzünden ozon tabakası delindi(ne alaka demeyin kimse bilmio) geyiğe açık bir konudur... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
bu adamı çözmüş değilim reklammı yapıo yoksa harbiden tahtasımı eksik bilmiorum...
|
izledim o programı.mustafa topaloğlu tam bir mal buna kanaat getirdim ben.numara felan değil hemşo :D
|
Yaw Adam Manyax Ya :biggrin:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.