![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 55 Thanked 203 Times in 80 Posts
Üye No: 23190
İtibar Gücü: 1595
Rep Puanı : 19133
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() beyaz shova çıkan mustafa topaloğlundan ilginç cevaplar..
beyaz: mustafa abi bu kıyafeti bizde yaptırabilirmiyiz? mustafa topaloğlu: ben bugün yılmaz vurala gol atcam beyaz: abi 4 çocukla birden ilgilenebiliyomusun? mustafa topaloğlu: şimdi benim hayatımda ben beni unutmuşum yavv... beyaz: abi bu uzaylı meselesi çok uzadı yaaa. mustafa topaloğlu: ben çok iyi biriyim. papa geldiya hani, papa beni bilse gelir beni ziyaret ederdi beyaz: abi fb-gs maçı ne olur sence? mustafa topaloğlu: bikaç sene önce fenere şampiyon olursunuz dedim. 13 puan gerideyken şampiyon oldu. ama aziz yıldırım beni aramadı.(yılmaz vural'dan uyarı; 'o sene alişen başkandı..') Beyaz yılmaz vurala sorar; abi sen nie sahada bukadar hareketlisin? mustafa topaloğlu: yaa o havaya girmiş. insanın içine hava girince öyle oluyo.. beyaz emre aydına sorar; emre sen şimdi rockcısın dimi? mustafa topaloğlu: ya ben şeyi merak ediyorum. sen bu ruh halin, demir, zincir felan takıyomusun? telefonla bağlanan seyirci: sizin dişleriniz gerçekmi? mustafa topaloğlu: gerçek olsa kaç yazar? kırık bunlar. beyaz: abi senin internet adresin varmı? mustafa topaloğlu: beynimin içi site, hangi tuşa basarsan açılır. bide aklımda kalan sözleri var; ben batak oynamıyorum. batıracak bişeyim kalmadı. osborn yüzünden ozon tabakası delindi(ne alaka demeyin kimse bilmio) geyiğe açık bir konudur... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
DHeMLy-CHaY (12-08-2006), KaRaBaSaN (12-08-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() bu adamı çözmüş değilim reklammı yapıo yoksa harbiden tahtasımı eksik bilmiorum...
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3164
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() izledim o programı.mustafa topaloğlu tam bir mal buna kanaat getirdim ben.numara felan değil hemşo
![]()
![]() |
#4 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 55 Thanked 203 Times in 80 Posts
Üye No: 23190
İtibar Gücü: 1595
Rep Puanı : 19133
Rep Derecesi :
|
![]() Yaw Adam Manyax Ya :biggrin:
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mustafa Baş | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 109 | 03-19-2009 10:45 PM |
Mustafa | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 07:47 AM |
Topaloğlu yeniden aday.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2006 02:29 PM |
beyaz show(zekeriya beyaz hoca)no rapid | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-25-2006 04:46 PM |
mutlaka bakınn beyaz show dan zekeriya beyaz | watican_666 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-02-2006 05:31 AM |