![]() |
SensizLiqim özLemi...
http://img129.imageshack.us/img129/5...3mc2vi9fu2.jpg Kimsenin olmadığı bir köşede buluyorum seni Bu gece yine her şeyi ile kaybetmiş seven sevileni Olmayacak böyle gidişin kolay değil seviyorum seni Dönmeyecek gibi gitme her şeyinle bekliyorum seni Sessiz sakin kimsenin olmadığı bir yerde Artık yalnızım gecenin bittiği bu vakitlerde Yoksun artık yanımda yoksun şimdilerde Seni bekliyorum gel artık bu uzayan zemheride Kimsenin bulunmadığı bir köşede bekliyorum seni O sessizlik o çılgın yalnızlık hatırlatıyorda seni Kahroluyorum bekliyorum sensizliğin bitişini Bekledim,gelir dedim gelmedin/gel seviyorum seni Herkesin sevdiğini düşündüğü gece saatlerinde Ben ağlıyorum yoksun diye sensizliğin eşiğinde İki damla yaş bıraktım bu koyu sensizliğe Yeter artık bekletme beni deli oldum peşinde Sessiz sakin kimsenin olmadığı bir yerde Artık yalnızım gecenin bittiği bu vakitlerde Yoksun artık yanımda yoksun şimdilerde Seni beklemiyorum artık bu şehirde Daha mutluyum burada sensizliğin özleminde... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:55 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.