![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 34 Thanked 22 Times in 16 Posts
Üye No: 43459
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Kimsenin olmadığı bir köşede buluyorum seni Bu gece yine her şeyi ile kaybetmiş seven sevileni Olmayacak böyle gidişin kolay değil seviyorum seni Dönmeyecek gibi gitme her şeyinle bekliyorum seni Sessiz sakin kimsenin olmadığı bir yerde Artık yalnızım gecenin bittiği bu vakitlerde Yoksun artık yanımda yoksun şimdilerde Seni bekliyorum gel artık bu uzayan zemheride Kimsenin bulunmadığı bir köşede bekliyorum seni O sessizlik o çılgın yalnızlık hatırlatıyorda seni Kahroluyorum bekliyorum sensizliğin bitişini Bekledim,gelir dedim gelmedin/gel seviyorum seni Herkesin sevdiğini düşündüğü gece saatlerinde Ben ağlıyorum yoksun diye sensizliğin eşiğinde İki damla yaş bıraktım bu koyu sensizliğe Yeter artık bekletme beni deli oldum peşinde Sessiz sakin kimsenin olmadığı bir yerde Artık yalnızım gecenin bittiği bu vakitlerde Yoksun artık yanımda yoksun şimdilerde Seni beklemiyorum artık bu şehirde Daha mutluyum burada sensizliğin özleminde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
garizmatik (07-03-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşkın Özlemi | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2008 07:07 PM |
Zamanımın Sensizlik Özlemi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 09:40 PM |
Yılmaz'ın gol özlemi! | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-26-2007 05:52 PM |
Doğan'ın Yattara özlemi | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2007 07:21 PM |
Serkan'ın forma özlemi | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-23-2006 11:35 PM |