![]() |
bir bardak suya değiştin bu saf yüreğimi
Yanlış anladın gözlerimi, ardı kesilmez sözlerimi
yanlış anladın duruşumu, yalansız kurtuluşumu yanlış anladın doğruyu, yalan sandın gerçeği bu anlayışsızlıkla beni, kaldırıp attın geri bırak anlama nasıl olsa, duvara çarpıp resmimi arkana bakmadan defolup gittin. bilmiyormuyum sanıyorsun beni sevmediğini sevdiğini söylediğim zaman, iğrenmelerini belkide yanlış anlamışsın, sen beni bir bardak suya değişmişsin, seni seven yüreğimi bırak değiş, nasıl olsa duvara çapıp resmimi arkana bakmadan defolup gittin. sevgide gerçekten, doğru olanı yaptım sen doğru olan gerçeği, hiç sormadan kestin attın kalpte yalan olanı, hep doğruya çevirdim sen doğruları yalanlara geri getirdin sen ellerinle bozdun herşeyi nasıl olsa bozmuştun gerçeği,duvara çarpıp resmimi arkana bakmadan defolup gittin. son sözümü söylüyorum sana gitmeden bir bardak suya değiştin bu saf yüreğimi hiç kaybolmayacak sandığım o gözlerini hiç için sen kaybettin, bu güzel yüreğimi nasıl olsa kaybettin herşeyi, duvara çarpıp resmimi arkana bakmadan defolup gittin. alıntıdır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.