![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yanlış anladın gözlerimi, ardı kesilmez sözlerimi
yanlış anladın duruşumu, yalansız kurtuluşumu yanlış anladın doğruyu, yalan sandın gerçeği bu anlayışsızlıkla beni, kaldırıp attın geri bırak anlama nasıl olsa, duvara çarpıp resmimi arkana bakmadan defolup gittin. bilmiyormuyum sanıyorsun beni sevmediğini sevdiğini söylediğim zaman, iğrenmelerini belkide yanlış anlamışsın, sen beni bir bardak suya değişmişsin, seni seven yüreğimi bırak değiş, nasıl olsa duvara çapıp resmimi arkana bakmadan defolup gittin. sevgide gerçekten, doğru olanı yaptım sen doğru olan gerçeği, hiç sormadan kestin attın kalpte yalan olanı, hep doğruya çevirdim sen doğruları yalanlara geri getirdin sen ellerinle bozdun herşeyi nasıl olsa bozmuştun gerçeği,duvara çarpıp resmimi arkana bakmadan defolup gittin. son sözümü söylüyorum sana gitmeden bir bardak suya değiştin bu saf yüreğimi hiç kaybolmayacak sandığım o gözlerini hiç için sen kaybettin, bu güzel yüreğimi nasıl olsa kaybettin herşeyi, duvara çarpıp resmimi arkana bakmadan defolup gittin. alıntıdır
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bardak | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 04:27 PM |
Tut Yüreğimi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 08:55 AM |
Çocuklara her gün 2 bardak süt/11.10 | D@!?l<_@NG€L | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 11:35 AM |
Çok değiştin sen Sago vs Kolera | james_bond | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-25-2007 03:45 PM |
Bir bardak suya 1250 YTL hesap/1 mart | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 5 | 03-02-2006 03:09 AM |