Tek Mesajı Görüntüle
Old 11-22-2006, 11:32 AM   #2
Angel of death
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 40
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1663
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi : Angel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond repute

beşiktaş taraftarına kadıköy iskelesinde yapılan kötü muameleyi televizyonlarda üzüntüyle izledim. gerçekten de yapılan şey utanç vericiydi. türkiyede futbol iyiye gideceğine gittikçe kötüye gidiyor. hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama televizyonda maç çıkışı küçük bir kız gördüm. tribünde çıkan olaylar sonucu polis göz yaşartıcı bomba sıkmış ve bu kızcağız yaşadığı korku ve gazın etkisiyle hüngür hüngür ağlıyor. maç çıkışı sordular bir daha maça gelecekmisin diye asla dedi. ne gerek var bütün bunlara. eskiden yan yana izlenilen maçlar artık niye ayrı ayrı. niye konuk takımın taraftarından çok polis görev yapıyor derbi maçlarında. inşallah daha da kötüye gitmez...