![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1686
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
beşiktaş taraftarına kadıköy iskelesinde yapılan kötü muameleyi televizyonlarda üzüntüyle izledim. gerçekten de yapılan şey utanç vericiydi. türkiyede futbol iyiye gideceğine gittikçe kötüye gidiyor. hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama televizyonda maç çıkışı küçük bir kız gördüm. tribünde çıkan olaylar sonucu polis göz yaşartıcı bomba sıkmış ve bu kızcağız yaşadığı korku ve gazın etkisiyle hüngür hüngür ağlıyor. maç çıkışı sordular bir daha maça gelecekmisin diye asla dedi. ne gerek var bütün bunlara. eskiden yan yana izlenilen maçlar artık niye ayrı ayrı. niye konuk takımın taraftarından çok polis görev yapıyor derbi maçlarında. inşallah daha da kötüye gitmez...
|
|
|
#2 | |
|
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2482
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
Alıntı:
olayları bilerek yorum yaptığın için teşekkür ederim.yani bazıları gibi konuşmak için konuşuyor olmak değil.deplasman takımı taraftarına yapılan işkence bitsin artık...
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|