Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-24-2007, 04:48 PM   #45
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4279
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute

Bir adsız çiçek olsam kırda alıp koklar mısın beni; Bir avuç toprak olsam alıp saklarmısın; beni, Hasta duşsem gurbetle yoklar mısın beni, Öldüğüm gün başımda olsan beni mezara kadar yolcularmısın

Aşkım diyeni değil, Aşkından öleni sev; Yüzüne güleni değil; Sensizliğe ağlayanı sev; Giderken boynuna sarılıp unutma diyeni değil, Sessizce arkandan bakanı sev… .

Bu yolda gitmek zormuş Senin hasretin bir alev, kormuş İki kaşın ortasından vurmuş Bir mermi gibi saplandım sana Bu yolda zor varmış, acı varmış Sevdalar tükenmiş, yanmış Gözlerinin ateşi içimi yakmış Bir alev gibi yandım sana…
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla