![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 34 Times in 22 Posts
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1574
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() - abi sana alinin selamı var
+ hangi ali lan - uluslararası otobüs terminali pihahahhaa + mal - kerimin selamı var lan + hangi kerim lan : - fenasi kerim olm + bi sittr git yaa -abi sana asiye nin selamı var -hangi asiye lan -KIRTasiye nin pihahhaa - abi sana büdünün selamı var - hı biliom ediyle büdünün dime + Yok İnyakaneBÜDÜ nün - Kuskunc sittr nan -Abiii hasan sana selam söledi --Hangi hasan lan -Florhasan pehhueeh --La havle.. bi stir git lan --Abii Cem abiyi şurda gördüm abine selam söle dedi.. -Hangi cem nannerde gördün?? -- sivilcem nan bak na şurda işte(burnunu işaret eder) -Gel nan buraya senin gelmişini.. - Şekerim Ceren'in selamı var + Hangi Ceren? - TenCeren pohahahauehe + .... - Aşkım Ali'nin selamı vardı + Hangi Ali? - ŞeftAli uheuehe + Desittir git aşkım hasanınn selamı var abii hangi hasan karabashan olmadı yaa Üstad Erol sana selam söyledi - Hangi Erol? - Profiterol euheuh ... - Abi Cem patlamış - Hangi Cem? - Sivilcem - Murat ölmüş - Hangi Murat - IV. Murat, hihohohoaaa - O zaman koyuyim de tur at ... - Of bu raton bitirdi beni? - Hangi raton - maraton ... vınnnnnnnnn - Sana Emel'in selamı var + hangi Emel? - HTML - Sana Ahmet'in selamı var + Hangi Ahmet? - İstikamet - Sana Mine'nin selamı var? + Hangi mine? - şömine
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
PrObLeM_BoY (12-28-2006), s-e-r-s-e-r-i (06-17-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kürt anneden asker selamı | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-18-2008 11:10 PM |
‘Aceb n’itdüm yâre virmez selâmı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-09-2008 07:16 PM |
Dolu, dolu içtim, gelen selamı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2008 05:53 PM |
Selamı var... | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 5 | 10-14-2006 10:30 PM |
Selamİ Doganeselİx | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 1 | 03-16-2006 04:24 PM |