![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 34 Times in 22 Posts
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1574
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() şşşşştt..pissi pissiiiisisisisi pisis siiisis *
morsheba: miv??? -ne var hiç mi kedi seven insan görmedin? morsheba:miiiiiv!!! *** - lannn!!! ben senin patini isiriyo muyum kizim yaa? - maw... - ne mav? - maw... - asil ben mav!!! *** r: pisagor oolum ben çok yoruldum hade bi bardak su getiriver canım, hadi be aslanım. p: miav(tek bir hareketle saksıyı devirir) r: hay ben seni.. (kedi kovulur) p:miiyivv (sonra bakılır ki saksıdan çiçek için konmuş su akmıştır. zira kedi iyi niyetliymiş) r: vay bee.. pardon be oğluşum yine yanlış anladım ben seni... *** k ![]() f: .......* k: sigaran var mi?.... f: ....... * k: ben de oyle tahmin etmistim.... *** -huriiiii canım -mırrgg -sana bi gerçeği itiraf edicem. -mırrr -ben satanistim ve patron seni görmek istiyor. -mırrr, mırrr, ciyaaaaaavv. *** - sipsi, beni arayan oldu mu oğlum? - ... - ha ole yani..(??!) *** -çok içiyosun bu aralar. - ... -su diyorum. çok su içiyosun. vazolarda su kalmadı yine. - ... -bak hiç takıyo mu beni. başçavuşun eşeği osuruyo di mi burda. *** -...... - kamil bi'çay koy olum be? -...... -...... -...peki oğlum. -...... *** (bu ekşiden deil benden) -elvis kap bi su oğlum -mouv? -hadi hadi..bak su getir sana alemin en kıral kedisini bulcam nisan ayı için hahah -olduu! -laan! konuştu..bi su getirirsin artık? -mouv -oldu demesini biliosun ama!!!! (arkadaşım)-iide olduyu ben dedim -??? -!! elvis-....(töbe töbe)
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bilgisayarda Girilen Tüm Şifreler Elinizde!!!! | WoMaNiZeR | Eskiler (Arşiv) | 9 | 02-09-2008 07:37 PM |
yaran diyaloglar | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-19-2007 05:55 PM |
KAN UYKUSU ( Güneydoguda PKK ile girilen askeri operasyonları) | xsansar | Yerli Film | 4 | 06-20-2007 12:20 PM |
diyaloglar | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-14-2006 10:33 PM |
Polisle Diyaloglar | bugrahan | Eskiler (Arşiv) | 4 | 04-30-2006 12:02 PM |