![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() yer:taksim
(arkadaş taksimde bir yerde oturmuş halde arkadaşını bekliyordur) polis:napıyosun sen orda? arkadaş:bomba koydum patlamasını bekliyorum.. polis:gel o zaman sen şöyle merkeze.. arkadaş:yok abi şaka şaka.. sarhoş musun bilader.. - değilim. - içtin mi bişi.. - bi kadeh cin içmiştim ama çok oldu içeli.. - gel aletle bakalım bi.. - hufffff!!! (üfleme efekti) - hmmm... - kaç çıktı memur bey? (25 promil görülmüştür alette) - yeterince çıktı.. - eee? - alkollü araç kullanıyorsun, ceza yazcam.. - yaz, ödeyemem param yok.. - ehliyetine el koyarız üç ay.. - koyun, araba benim değil ki? benim arabam bile yok ehliyet bi boka yaramıyorki... - ne bişim konuşuyosun lan sen! PoLis - Beyefendi radar uyguLamamiz vardi. Hiz sinirini astiniz. Adam -Asmadim birader. PoLis - Beyefendi radar kayitLarini gösterebiLiriz. Adam -Ben Mustafa'nin arkadasiyim, ugrasmayin benimLe PoLis - (bi afaLLar) Mustafa mi o da kim ? Adam -Sen Mustafa yi tanimiyor musun? PoLis - Ee sey hatirLayamadim... Adam Dur yanimda resmi var sana göstereyim. (cebinden bir 10 miLyonLuk çikartir ve üzerindeki Atatürk resmini gösterir) PoLis - Haa, pardon simdi hatirLadim. Tamam. Adam -GidebiLir miyim ? PoLis - Sey, bu Mustafa' nin baska resmi var mi yaninizda? Adam -Eeeh beee .... arkadaş dediysek bütün aLbümü yanimizda tasimiyoruz herhalde! pls-iyi gunler ben-iyi gunler.. pls-evraklarini bi gorelim: ben-buyrun. pls-araba senin mi? ben-hayir kardesimin, neden sordunuz memur bey? pls-hayir, senin gibi bi delikanliya dikiz aynasina boyle oyuncak bebek asmak yakismamis diyecektim. ben-... mekan beşiktaş emniyet genel müdürlüğü karşısındaki park, saat 21:30 civarı arkadaşımla gezinirken parka girip bir sigara içmeye karar veriyoruz. sigaradan ilk nefesleri çektiğimiz anda iki adet şahin bakışlı polis abi yanaşıyor ve diyalog gelişiyor: - iyi akşamlar gençler - iyi akşamlar ağbi - kimlikler lütfen (kimliklere bakılır)... ihbar var, bi oto hırsızlığı, eşkalleriniz uyuyor tarif edilene, bizimle karakola kadar geleceksiniz - abi yapma etme, bu sokakta oturuyoz, semtin çocuğuyuz yani - ben bilmem eşkalleriniz tutuyor - abi yaw, otoyu soysak gelip emniyetin karşısında mı otururuz? - canım uzatmayın hadiii (bir yandan abinlerin elleri beldeki copla oynamaya başlamıştır) - peki abi gecelerden bi gece arac cevrilir. icerde 4 herif. polis: ooo gencler... siz iyi icmisinizdir simdi!!! sofor: yok abi valla,daha yeni icmeye gidiyoz.. polis: in assaaa sen bakim. sofor: abi saka yaptim yahu.. polis: in assaaaa 12 saatlik yolculuk bitiminde atatürk havaalanı istanbul,sabahın çok erken saatleri,pasaport kontrol r - günaydın // pasaportumu uzattım p - günaydın kime denir? r - bilmiyorum p - günaydın uykudan uyanana denir ben daha uyumadım r - p - okuyup adam olmadık polis olduk anasını satiim r - kolay gelsin herhalinden ceza kesmeye kendini adamış bir trafik polisi çevirir: -emniyet kemeri takmamışsınız?!? -evet takmadım -sorması ayıp nieee? -silikonlarım yeni..dikişlerim patlar diye.. -hee..gidebilirsiniz.. Alkollü iken araç kullananları . polis durdurur ve sorar; --Alkollü araç kullanmak . yasak bilmiyor musunuz? --Valla ağbi, araç değil, biz alkollüyüz, alokol ile çalışan araç çıktımı ki? --Çıktı evladım gel ben sana göstereyim merkezde.... "34 xxx xxx karılara bakma, devam et!" => Kadıköy'de bir ekip arabasından megafonla gelen uyarı alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 87 Thanked 22 Times in 15 Posts
Üye No: 4532
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 1126
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() PoLis - Beyefendi radar uyguLamamiz vardi. Hiz sinirini astiniz.
Adam -Asmadim birader. PoLis - Beyefendi radar kayitLarini gösterebiLiriz. Adam -Ben Mustafa'nin arkadasiyim, ugrasmayin benimLe PoLis - (bi afaLLar) Mustafa mi o da kim ? Adam -Sen Mustafa yi tanimiyor musun? PoLis - Ee sey hatirLayamadim... Adam Dur yanimda resmi var sana göstereyim. (cebinden bir 10 miLyonLuk çikartir ve üzerindeki Atatürk resmini gösterir) PoLis - Haa, pardon simdi hatirLadim. Tamam. Adam -GidebiLir miyim ? PoLis - Sey, bu Mustafa' nin baska resmi var mi yaninizda? Adam -Eeeh beee .... arkadaş dediysek bütün aLbümü yanimizda tasimiyoruz herhalde! gerçekten olmuş mu bu olay ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4129
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() abı har bı hos bunların devamını beklıyoruz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() getiririz kanka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Üye No:
![]() eywallah kanka
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gürcistan'da göstericiler polisle çatıştı | GooD aNd EvıL | Dünyadan Haberler | 0 | 05-07-2009 03:42 PM |
Polisle dövüşen bakan istifa etti / 5 ocak | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 01:12 AM |
07/18/07 - Halk festivalinde öfkeli 'gringolar' polisle çatıştı | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-18-2007 10:34 PM |
07/18/07 - Halk festivalinde öfkeli 'gringolar' polisle çatıştı | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-18-2007 10:44 AM |
Okmeydanı'nda polisle göstericiler arasında çatışma 7 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 06:02 PM |