![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yanlış anlamayın,
Ben bir şair değilim. Duyguların sarhoşuyum sadece. Bir an kelimeler Birikir dudaklarımda Kâğıdı önüme alır Mürekkebine karışırım Kelimelerin. Kuşları yazar Dallarına konarım ağaçların. Rüzgârla at koştururum, Ve gri bulutlardan düşerim yağmurların. Yanlış anlamayın, Ben bir şair değilim. Çığlıklarını dinlerim sadece Martıların. Denize bakar bakar, Bir balık solungacında Nefes alırım. Bir midye kabuğunda Vururum sahillere. Önce kır saçlı bir hayat kurar Sonra, Düşlerine karışırım Çocukların. Anaların ağıtlarında dolaşırım. Türküleri olurum Geçilmez, sarp dağların. Bu şehri içime çeker çeker Bitiririm. Nerde bir sokak varsa, Cebime atarım. Param yoktur benim Ben gariban doğmuşum Eğer varsa cebinde bir şeyler Buruşuk kâğıtlara yazılmış Şiirlerim var. Her sokak başında Beni bekleyen bir yalnızlık, Ve kurulmamış düşlerim… Yanlış anlamayın, Ben bir şair değilim. Tutkunuyum sadece Mevsimlerin. Bir ilkbahar eser Kırık penceremin deliğinden. Götürür beni, Rutubet kokan anılardan, Kendimi bir kelebek kozasında bulurum Yeniden doğar, Yeniden bir hayat kurarım kendime. Bir bakmışım ki bir kahraman olmuşum; Tahta kılıcımla, Tahta atımla, Savaşlar yaşamış. Kitaplardan bir ülke kurmuşum kendime. Yanlış anlamayın, Ben bir şair değilim. Serserisiyim sadece Bu kentin. Sigaram yoktur dudaklarımın arasında, Ama hep bir ıslık vardır. Bir de, Bir dilencinin duaları… Yanlış anlamayın, Ben bir şair değilim. Biraz melankoliyim sadece. Karanlıkları severim, Loş ışıklı odalarda Yalnız kalmaları, Ve bir de Tıkırtısına karışmayı severim Geçilmez zamanların
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|