www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-08-2006, 03:20 PM   #1
Türkok
Yeni Üye

Türkok Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 11787
İtibar Gücü: 1417
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi : Türkok is a jewel in the roughTürkok is a jewel in the roughTürkok is a jewel in the roughTürkok is a jewel in the roughTürkok is a jewel in the rough
Varsayılan Doğruyu söyleyen AKP'den kovulur....!!!

AKP'li Fuat ÇEÇEN geçtiğimiz günlerde partisinin yolsuzluklarla mücadele edeceğine,yolsuzlukla mücadele edenlerle mücadele eder hale geldiğini vurgulamıştı.Daha öncede yolsuzlukların üzerine gidilmediği için rahatsızlığını belirten ÇEÇEN a kabinde partiden ihrac edildi...

Hatay Milletvekili Fuat Geçen’in ihracı, AKP içinde de tepkilere neden oldu. Bu kararların AKP içindeki yankıları şöyle:

Ombudsman çözseydi

Abdullah Çalışkan (Adana Milletvekili) Böyle bir sorunu disiplin kurulundan ziyade, sorunların çözümü için oluşturulan ombudsmanlığın çözmesini yeğlerdim. Bu çok daha iyi ve şık olurdu.

Cesaret kırıcı

Turhan Çömez (Balıkesir Milletvekili) İyi bir sınav olmadı. Parti içi demokrasi ve ortak akıl söylemleri askıda kaldı. Alınan her iki karar da cesaret kırıcı oldu.

Hafızalarda kalır

Ertuğrul Yalçınbayır (Bursa Milletvekili) Eleştirilebilir ama esasa bakıldığında, amaçlarının partinin de hedefi olan yolsuzluk ve usulsüzlüklerle mücadele olduğu görülüyor. Sonuçta sel gider kumu kalır, yani ileride halkın kafasında, hafızalarda da, ’yolsuzluklarla mücadele eden kişilerin gittiği’ kalacaktır.

Ayağına kurşun

İbrahim Hakkı Aşkar (Afyon Milletvekili) Her ağzını açanı ihraç tehdidi altında tutarsanız, hep susan insanlar kalır, söyleyen insanların hepsi gider. İhraç olayı partinin kendi ayağına kurşun sıkmasıdır
Old 06-08-2006, 03:40 PM   #2
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3945
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

paylaşım için teşekürler ama eleştirilerin dozuna biraz daha dikkat edelim..

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-08-2006, 04:14 PM   #3
Türkok
Yeni Üye

Türkok Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 11787
İtibar Gücü: 1417
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi : Türkok is a jewel in the roughTürkok is a jewel in the roughTürkok is a jewel in the roughTürkok is a jewel in the roughTürkok is a jewel in the rough

Eleştirileri şu an bir iktidar partisinde milletvekili olarak bu ülkeye hizmet veren ve hukuku iyi bilen insanlar yapıyorlar...Bence bir aşırılık yok...
Old 06-11-2006, 01:05 AM   #4
GeCeLeR
Guest

Üye No:

aşırılık olmadığına katılıyorum haber sitelerinden check edilmiş ve berilen bilgilere hiç bir kelime eklenmeden siteye katıldığı tespit edilmiştir..
kişilerin bizzat söylediği sözlerin sitemizde yayınlanmasında sakınca yoktur.
eğer herhangi bir basın yayın gurubu bu sözleri tekzip ederse bizde cakal.net olarak tekzip etmeye hazırız.
Saygılar
GeCeLeR
Old 06-11-2006, 03:48 PM   #5
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3945
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen türkok
Eleştirileri şu an bir iktidar partisinde milletvekili olarak bu ülkeye hizmet veren ve hukuku iyi bilen insanlar yapıyorlar...Bence bir aşırılık yok...
Alıntı:
İlk Gönderen [COLOR=red
GeCeLeR[/color]]aşırılık olmadığına katılıyorum haber sitelerinden check edilmiş ve berilen bilgilere hiç bir kelime eklenmeden siteye katıldığı tespit edilmiştir..
Alıntı:
İlk Gönderen [COLOR=red
kişilerin bizzat söylediği sözlerin sitemizde yayınlanmasında sakınca yoktur.
eğer herhangi bir basın yayın gurubu bu sözleri tekzip ederse bizde cakal.net olarak tekzip etmeye hazırız.
Saygılar
GeCeLeR
arkadaşlar sanırım yazdıklarım yanlış anlaşılmış benim asıl aktarmak istediğim konu dikkatli olunması gereken bir konu her türlü tarafa çekilebileceğiydi yani dozuna kelimesinden bunu ifade etmek istemiştim yoksa benim AKP veya herhangi parti ile ne üyeliğim nede bağlantım var ve bana görede olamaz yani parti olarak kimseyi korumak değil amacım sadece ucu açık bir konu olduğu için genel olarak düşüncemi belirtmek istedim ki burda bulunan kimse zarar görmesin yani burda uyarı kelime ibaresini yazarken şahsımla ilgili bir uyarı yapmak istemedim şahsımla ilgili uyarı yapmak istesem kişisel düşüncelerimi bu şekilde paylaşmazdım eğer yazdığımda hatalı bir şey varsa yinede özür dilerim... ki kastım yoktu...
Saygılar
bluekeys

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı