www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-04-2006, 04:27 AM   #1
GeCeLeR
Guest

Üye No:
Varsayılan WHAT A WOMEN WANT ???? [kadınlar ne ister]

>>>KIZLAR
>>>Öperseniz beyefendi değilsinizdir,
>>>Öpmezseniz adam değilsiniz.
>>>İltifat edersiniz yalan der,
>>>Etmezseniz bırakır gider.
>>>Her isteğine evet derseniz
>>>karaktersiz olursunuz,
>>>Karşı çıkarsanız anlayışsız.
>>>Çok yanına giderseniz sıkıldım der,
>>>Az giderseniz küser.
>>>İyi giyinirseniz çapkınsın der,
>>>Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar.
>>>Kıskanırsınız huyun kötü der,
>>>Kıskanmazsanız sevmiyorsun der.
>>>Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar,
>>>Kendisi bir saat gecikse bunda ne var.
>>>Arkadaşlarınızla buluşursunuz adı ihmal olur,
>>>O buluşur "Bizim Kızlar" olur.
>>>Siz başka kıza bakacak olsanız gözleriniz oyulur,
>>>Başka bir adam ona baktığında adı hayranlık konur.
>>>Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister,
>>>Dinlediğiniz anda "Neden dinlemiyorsun?" der.
>>>Kısacası...
>>>Sade ama çok karışık
>>>Zayıf gibi ama çok güçlü
>>>Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran

BEN BULAMADIM NE İSTEDİKLERİNİ YA SİZCE ????
Old 03-04-2006, 04:46 AM   #2
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3261
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

kanka hepsine katılıyorum...

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-04-2006, 09:39 AM   #3
amfibik
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 260
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1644
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi : amfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond repute

yok kanka ya biraz abartmişin bunları yaptıran erkeklere kilibik deniyo heuehuehu
Old 03-04-2006, 10:14 AM   #4
10ur
Yeni Üye

10ur Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 9446
İtibar Gücü: 1427
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : 10ur will become famous soon enough

Ehueheu Kİm YazmiŞ Sa Bİz Erkeklere Tercuman Olmus
10ur çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-04-2006, 11:21 AM   #5
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

alla alla ben bunların yarısına kaltılmıyorm hıcde ole degılız valla en azından bana ole gelmıyo valla sızn ıstedıklerınzı ack ve kesın .........

BİR ERKEK NASIL MUTLU EDİLİR!!!

1.Karnını iyice doyurun
2.Seks yapın
3.Uzaktan kumanda ve birasını verip rahat bırakın

Huzursuzluk belirtisi gösterince madde-1'den tekrar başlayın

bılmem bunu bıyerden hatırladınız mı??:biggrin: :biggrin:
CaKaLBoT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-04-2006, 11:55 PM   #6
ayten
Daimi Üye

ayten Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 120
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1645
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi : ayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond repute

Alıntı:
Öperseniz beyefendi değilsinizdir, Öpmezseniz adam değilsiniz.
ne ilk fırsatta şapur şupur öpülmeyi isteriz ne de hiç öpülmemeyi..doğru zaman önemli..
Alıntı:
İltifat edersiniz yalan der, Etmezseniz bırakır gider.
iltifat ederseniz yalan deriz ama içten içe hoşumuza gider, ruhumuzu okşar..yüzlerde tebessüme yol açar..söylesenize kimin hoşuna gitmez beğenilmek?..iltifat olmazsa beğenilmediğimizi düşünürüz..
Alıntı:
Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz, Karşı çıkarsanız anlayışsız.
her isteğine evet veya her isteğine hayır denmesi kimin hoşuna gider ki?..bunun arası yok mu allah aşkına?..
Alıntı:
Çok yanına giderseniz sıkıldım der, Az giderseniz küser.
biz sizin dibinizden ayrılmasak hoşunuza gider mi ki?..azıcık özletin kendinizi..bence bu iki taraf için de geçerli..
Alıntı:
İyi giyinirseniz çapkınsın der,Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar.
iyi giyinmekle çapkınlığın bağlantısını kuramadım..buna hiç katılmıyorum..bakımlı olmak ne zamandan beri çapkınlık göstergesi oldu..
Alıntı:
Kıskanırsınız huyun kötü der, Kıskanmazsanız sevmiyorsun der.
yahu herşeyin bir kararı vardır..aşırı kıskançlığın iyi bir şey olduğunu kim söyleyebilir ki?..kıskançlık sevginizin derecesini göstermez ama sevip sevmediğinizi gösterir..
Alıntı:
Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar, Kendisi bir saat gecikse bunda ne var.
hiç hiç katılmıyorum buna..ben geç kalıyorsam onun da geç kalmaya hakkı var..aynı şekilde o geç kalıyorsa benim de geç kalmaya hakkım var..
Alıntı:
Arkadaşlarınızla buluşursunuz adı ihmal olur, O buluşur "Bizim Kızlar" olur.
bize de vakit ayırın da geri kalan zamanınızda ne yaparsanız yapın..
Alıntı:
Siz başka kıza bakacak olsanız gözleriniz oyulur, Başka bir adam ona baktığında adı hayranlık konur.
güzele bakmak sevapsa benim de gözlerim var ve benim de sevap kazanmaya hakkım var, ben de yakışıklılara bakarım..(kadın-erkek eşitliği)
Alıntı:
Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister, Dinlediğiniz anda "Neden dinlemiyorsun?" der.
bizi dinleyip dinlemediğinizi anlayamayacak kadar salak değiliz..bizi dinlediğiniz-dinlemediğiniz zamanları ayırabiliyoruz..inanın bu çok zor değil..

uzun lafın kısası herşeyde denge önemli..ne aşırıya kaçılmalı ne de tamamen ilgisiz olunmalı..bu dengeyi sağlamak çok mu zor?...
Old 03-05-2006, 11:14 AM   #7
amfibik
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 260
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1644
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi : amfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond repute

değil haklısında biraz kadınsı duygularını azcık bastırmanı yeğlerim bağirarak yazıyosun gibime geliyo )
Old 03-05-2006, 11:44 AM   #8
Sereniti
Müstakbel Üye

Sereniti Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 50
Üye No: 3860
İtibar Gücü: 1508
Rep Puanı : 3617
Rep Derecesi : Sereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond repute

aytenciğim döktürmüşsun yine. valla helal olsun. haklı açıklamalara ne denir. tamı tamına katılıyorum dediklerine.
bu arada bazı haklı düşünceleri feministlikle karıştıran arkadaşlar var aramızda.... dikkatli olsunlar!!!
Sereniti çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-05-2006, 11:46 AM   #9
ayten
Daimi Üye

ayten Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 120
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1645
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi : ayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen tunada
değil haklısında biraz kadınsı duygularını azcık bastırmanı yeğlerim bağirarak yazıyosun gibime geliyo )
zaman zaman yazılan yorumlara sinirlenip kendime hakim olamadığım doğru..ama bu yukarıdakini bağırarak yazmadım wallahi elimden geldiğince yorumlamaya çalıştım..kadınca bi cvp vermeye çalıştım..eğer yine dozu kaçırdıysam af ola..
Old 03-05-2006, 12:43 PM   #10
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen ayten
zaman zaman yazılan yorumlara sinirlenip kendime hakim olamadığım doğru..ama bu yukarıdakini bağırarak yazmadım wallahi elimden geldiğince yorumlamaya çalıştım..kadınca bi cvp vermeye çalıştım..eğer yine dozu kaçırdıysam af ola..
ayten bu başlık bana da kapak olur bir daha kadın bölümüne uğramam
uğrasam da tek kelime yazmam
bari mesajının başlığına TOKAt GİBİ BİR CEVAP yazsaydın
harbiden kapak oldu ama bu cevap allahım nasıl içime otrdu acil forumda bir Erkekler Kahvesi açmalıyım ve artık orda takılmalıyım gibi geliyor
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı