www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Adult (+18) Yetişkinlere Özel > Adult eski arşiv

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-27-2006, 07:22 PM   #1
beyazgelincik
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 8370
İtibar Gücü: 1455
Rep Puanı : 1219
Rep Derecesi : beyazgelincik is a splendid one to beholdbeyazgelincik is a splendid one to beholdbeyazgelincik is a splendid one to beholdbeyazgelincik is a splendid one to beholdbeyazgelincik is a splendid one to beholdbeyazgelincik is a splendid one to beholdbeyazgelincik is a splendid one to beholdbeyazgelincik is a splendid one to beholdbeyazgelincik is a splendid one to behold

Yüksek topuklar ve mini etek onları çılgına çeviren tek şey değil. Erkeklerden kız arkadaşlarını ya da eşlerini en seksi buldukları anılarını anlatmalarını istedik. Partneriniz olsun veya olmasın, aşağıdaki dürüstçe verilmiş yanıtlar size harika ipuçları sağlayabilir.

Ortam hazırlayın
"Kız arkadaşım beni taze midye tava ve istiridye yenen ıssız bir kumsala götürdü. Etrafta kimse yoktu, öpüşmeye başladık. Ortalık o kadar sessizdi ki en küçük bir sesin bile yankısı duyuluyordu. Beni oraya götürmesi içimdeki tüm arzuları uyandırmıştı."

Parti düzenleyin
"Kız arkadaşımın 30. yaş günümde benim için parti düzenlemesine bayıldım. Bunun için harcadığı bütün çaba bana ne kadar önem verdiğinin bir göstergesiydi. O gün gözüme inanılmaz derecede seksi görünmüştü."

Süpriz karşılamalar yaparak şaşırtın
"Bir gün işten geldiğimde, kız arkadaşım beni üzerinde siyah iç çamaşırlarıyla ve seksi bir saç kesimiyle karşıladı. Öyle seksiydi ki fantazilerimi gerçekleştirmek için daha fazla bekleyemezdim."

Aptal yönünüzü sergileyin
"Simpsons çizgi filmini seven kadınları sevmemem için hiçbir neden yok. İyi bir mizah anlayışı var ve aptalca şeylerden de zevk alıyor demektir. Bir de kendine güveni tamsa, cazibesine kapılma işten bile değil."

İlk adımı siz atın
"Karım ve ben ilk buluşmamızda albümlere bakıyorduk. Yan yana otururken kolunu omzuma attı. Son derece içten ve sıcak bir hareketti bu... O zaman aramızda güzel bir şeylerin gelişmeye başladığını anladım. Onunla birlikte olmak istedim, hem de tek gecelik değil..."

Doğal olun, seksi olmaya çalışmayın:
"Kız arkadaşım üzerinde sadece tişörtle evin içinde dolanırken çok seksi görünüyor. En seksi olan yanı ise bunu farkında olmadan yapması."

Sadece gülümseyin:
(Ciddiyiz!): Kız arkadaşım kalabalık bir odanın içinde, onca kişinin arasından bana bakıp gülümsediğinde onunla olmak istediğimi anladım. Benden hoşlandığını göstermesi bütün arzularımı ateşlemişti."

Birlikte duşa girin:
"Eşimin yaptığı en seksi şey bana köpüklü bir duş almayı teklif etmesi oldu. Sıradışı, şehvetli ve rahatlatıcı bir deneyimdi oldu benim için."

Bir sonraki görüşmeyi planlayın:
"Bir gün kız arkadaşım evime gelerek bana çiçek getirdi. Sonra da beni güzel bir restorana götürdü. Yemekten sonra beni bir caz bara götürerek içecek bir şeyler ısmarladı. Sonra da beni evine götürdü, muhteşem bir gece yaşadık. Benimle geçireceği akşamı böylesine planlayan bir kadınla birlikte olmak kesinlikle baştan çıkarıcıydı. Bana nelerden hoşlandığımı bildiğini göstermişti."

Striptiz yapın:
(Ona özel): "Kız arkadaşım sadece bana özel bir striptiz gösterisi sundu. Ona dokunmama izin vermedi. Klüplerdeki kurallara uymam zorunluydu. Bu beni çılgına çevirmeye yetti. Neyse ki etrafta gece klübü fedaileri yoktu. Mükemmel bir geceydi."

Ona sımsıkı sarılın:
" Sarılmak bazen dünyanın en seksi hareketi olabiliyor. Bedenlerimiz birbirine bu kadar içten yakınken baştan ayağa her düzeyde iletişim devreye giriyor."

Yeteneklerinizi herzaman sergileyin:
"Arkadaşlarımızla çıktığımız bir yemekte, kız arkadaşım oyunculuk okulu için yaklaşmakta olan seçmelerinden bahsediyordu. Sonra birden beni afallatan bir şey yaptı. Ayağa kalkarak seçmeler için hazırladığı monoloğu canlandırdı. İşin en iyi yanı da komik olmasıydı. Çok etkilenmiştim. Onca insanın bakışlarına aldırmaması beni heyecanlandırmıştı
beyazgelincik çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-27-2006, 07:58 PM   #2
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3258
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

bazılarına katılmıyorum ama paylasım icin sağol

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-01-2006, 05:26 AM   #3
ImmortalSouL
Daimi Üye

ImmortalSouL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 34
Üye No: 9191
İtibar Gücü: 1616
Rep Puanı : 11869
Rep Derecesi : ImmortalSouL has a reputation beyond reputeImmortalSouL has a reputation beyond reputeImmortalSouL has a reputation beyond reputeImmortalSouL has a reputation beyond reputeImmortalSouL has a reputation beyond reputeImmortalSouL has a reputation beyond reputeImmortalSouL has a reputation beyond reputeImmortalSouL has a reputation beyond reputeImmortalSouL has a reputation beyond reputeImmortalSouL has a reputation beyond reputeImmortalSouL has a reputation beyond repute

PayLaşım iÇin sağoL ama ßunLarın hiç biri ßeni azdırmaz ßen Doymuş yağ oranı gayet yüksek bir insanım artık pek kanmıyorum ßöyLe şeyLere

Fear Leads To Anger..!! Anger Leads To Hate ..!! Hate Leads To Suffering..!!

Yani Korku Öfkeyi Öfke Nefreti Nefret Acıyı Doğurur :smile:

Zor Bir Şey değiL ArkadaşLar istediğimiz ßir KEz Yorum Yazsanız TeşekkürLer deseniz Yeter...!!!

ArkadaşLAr 1000 Kişi Konuya Bakıp Bir Kişi Yorum Yazacaksa Hiç Bakmayın Daha İyi.. İnsanı Paylaşımdan Soğutuyosunuz..!!
ImmortalSouL çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-12-2006, 02:46 AM   #4
ZaNdAR
ÇaKaL Üye

ZaNdAR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1706
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi : ZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond repute

bencde.
bunlar amerikan filmlerinde bile olmuyo artık

selametle..

ZaNdAR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-12-2006, 02:58 AM   #5
Karizmatix
Forum Müdavimi

Karizmatix Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2207
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi : Karizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond repute

paylaşım için sağol ama cidden bunlar sadece amerikan veya türk pembe dizilerinde olur
Old 03-12-2006, 04:46 AM   #6
sonnnefes
ÇaKaL Üye

sonnnefes Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 285
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1970
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi : sonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond repute

bunlara gerek yokki..erkek her halukarda bastan çıkmaya müsait zaten....
sonnnefes çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-13-2006, 04:41 PM   #7
ayten
Daimi Üye

ayten Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 120
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1642
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi : ayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen sonnnefes
bunlara gerek yokki..erkek her halukarda bastan çıkmaya müsait zaten....
erkeklerin baştan çıkması bu kadar zor olmamalı..
bu forumda ilk defa sana katılıyorum..kesinlikle başımıza taş yağacak :biggrin: :biggrin:

paylaşım için teşekkürler
Old 03-16-2006, 03:14 AM   #8
RoStWell
Forum Demirbaşı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4407
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi : RoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond repute

erkekler baştan her zaman çıkmaya hazır ola bilir ama bunu bayanlarında istediğine eminimki erkekleri baştan çıkarmak için ellerinden gelen herşeyi yapıyolar neredeyse utanmasalar cıplak gezecekler ne geliyorsa erkeklerin başına bayanlar yüzünden geliyor desek yalan olmaz )
RoStWell çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-16-2006, 05:52 PM   #9
lejyoner15
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 10516
İtibar Gücü: 1420
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : lejyoner15 is on a distinguished road

yazılar bile beni coştudu bide gerçek olduğunu düşünüün
lejyoner15 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-16-2006, 08:49 PM   #10
djcrueL
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 61
Üye No: 11
İtibar Gücü: 2515
Rep Puanı : 79583
Rep Derecesi : djcrueL has a reputation beyond reputedjcrueL has a reputation beyond reputedjcrueL has a reputation beyond reputedjcrueL has a reputation beyond reputedjcrueL has a reputation beyond reputedjcrueL has a reputation beyond reputedjcrueL has a reputation beyond reputedjcrueL has a reputation beyond reputedjcrueL has a reputation beyond reputedjcrueL has a reputation beyond reputedjcrueL has a reputation beyond repute

bunlara ne gerek var be benim cazibem yeter(çok seksiyimir ayıptır sölemesi) bide kadir inanır bakışı attınmıydı olay bitmiştir ...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı