www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-02-2006, 12:02 AM   #1
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3038
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute

Bu yüreğe yanaşmayın..Sınır ihlallerini savaş sebebi sayarım artık..Sevda masallarını dinlemeyeceğim, bu yüzden susunuz....İhlaller savaş sebebimdir ha, ona göre..

Dört duvarımın arasında olmak huzur veriyor..Dört duvarımın arasında gerçekler..Dört duvarın arasında gözyaşlarım..Kapı eşiğimden uzak durun..Islanmayınız....

Sevmeli miyiz. İnsan niye sever ya. Kaç kişiyiz severken, sevilirken, aşıkken.. Birine deli gibi bağlanırken kaç kişiyiz..Sevdiğimize yüklediklerimiz ne kadar gerçek..Hak ediyor mu? Hak ediyor mu dedim! Tüm yüklediklerimiz bizde var olanlar değil mi..O halde aşkı ve sevdayı biz kendi kendimize üretmiş olmuyor muyuz, üstelik karşıdakinde hiçbirşey yokken..

Bazı insanların nefes alışı aşktır.. Bazı insanlarsa aşkı iyi yansıtır..Çünkü; kendileri aşkın aynasıdır..Aynalarda kendimi görmek istemiyorum..Aynalarda yutulmak istiyorum ..Sevda masallarına inanmıyorum..Sevmeyelim lütfen..Severek karşımızdakini sonraları suçlamayacak mıyız...Sonra da ahlar-vahlar çekmeyecek miyiz....Şşt..Sessizlik..Bu yüreğe yanaşmayın..

Bir et kemik yığınından ibaret değil miyiz..Çekirgelerin çiftleşmesini izlemiştim seneler önce..Dişi çekirge çiftleşmeden önce çevresine şöyle bir göz atar..Hangi erkek çekirgede protein çoksa onunla çiftleşir..Amaç daha sağlıklı nesiller içindir..

İnsanlar.. Dişiler.. Kadınlar.. Protein pazarının müşterileri.. Bana kızmayın.. Güçlü olanı, elde tutulmayanı, anlaşılmayanı, proteini çok olanı.. Proteini alacak parası çok olanı.. Bir metal yığınından ibaret arabayı..Taş, kum ve çimento manyaklarını alın götürün gözüm görmesin.. İnsanlar, dişiler, kadınlar.. Bana kızmayın.. Proteinde gözü olmayanlara, daha sağlıklı nesiller üretmek üzere sevenlere lafım yok.. Ne de olsa karbonhidrat tutkunusunuzdur belki..

Ev sevda.. Ne hallere düşürdün beni ya.. Ben ki aşkın pınarı yapmıştım seni.. Ben ki suyun gözyaşı olmuştum.. Ben ki Batık Bir Aşkın enkazıydım.. Uzak yakınlıkları ölçmüştüm de aramızda.. Bana hakedilmemiş uzaklıkları yüklediğinden üzülmüştüm.. Ey Hayal! Ey Aşk! Yoksun demiştim.. Sadece Sen gel demiştim..

Bu yüreğe yanaşmayın.. Sınır ihlallerini savaş sebebi sayarım artık.. Farz edin ki proteinsizim.. Sevda masallarını dinlemeyeceğim, bu yüzden susunuz... İhlaller savaş sebebimdir ha, ona göre..Gecenin buğusu

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı