www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-05-2006, 08:27 PM   #1
yarali17
Geçerken Uğradım

yarali17 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 28
Üye No: 13697
İtibar Gücü: 1423
Rep Puanı : 845
Rep Derecesi : yarali17 is a name known to allyarali17 is a name known to allyarali17 is a name known to allyarali17 is a name known to allyarali17 is a name known to allyarali17 is a name known to allyarali17 is a name known to all

Beni dinle
Adam evine erken gelir bir bakarki en samimi arkadaşı karısı ile sevişiyor. Başlar konuşmaya;
-Şevket bunu bana nasıl yaparsın senle beraber aynı okullarda okumadıkmı ? aynı dönem aynı yerde askerlik yapmadıkmı sen benim hayatımı kurtardın ben senin,asker dönüşü paran yetmedi işini kurmak için sermayeni ben vermedimmi,şevket...
şevket bari ben konuşurken dur....

---------------------------------------------------

Aptallık
Bir Alman, bir ingiliz, bir Laz barda oturmuş bir yandan içip, bir yandan karılarının aptallığı konusunda sohbet ediyorlarmış. Alman demiş ki: "Benim karım Helga o kadar aptal ki geçen gün ucuzluk var diye marketten 300 Mark'lik et almış, halbuki bir buzdolabımız bile yok!" İngiliz gülmüş: O da birşey mi?" demis, "Benim karım Elizabeth daha da aptal. Babası çok zengindir, geçen hafta kendisine 6000 Pound'a araba aldırdı, ama kullanmayı bilmez." Laz atlamış. "Ula uşaklar, siz ne diyorsunuz" demiş, "Benim karım Fadime hepsinden aptal. Bodrum'a iki haftalık tatile gidiyor. Dün bavulunu yaparken gördüm, 400 tane prezarvatif almış, halbuki çükü bile yok!"

----------------------------------------------------

Şişlik
Temel tarlada çalışırken çişi gelmiş, çıkarmış oraya çişini yaparken başlamış bağırmaya
-"uyy yandum!..".
Fatime kosmus yanina -"Ula ne oldi?"
Temel: -"Ari sokti çukumi daa."
Hemen kasabaya doktora giderler. Doktor Temelin aletini eline alır evire çevire incelerken Fatime de yandan onlara bakmaktadır. Fadime doktorun kulağına eğilir ve der ki:
-"Toktor bey acısını al ama şişluk kalsun

--------------------------------------------------

Sana koysunlar!
Fahrettin Kerim Gökay, İstanbul Belediye Başkanlığı zamanında fırınları geziyormuş. Kendisine, ağzı oldukça bozuk bir fırıncı pasta ikram etmiş. Fahrettin Bey, şöyle bir tadına bakmış ve sormuş:
"Hımmm!... Çok güzelmiş, ne kattın buna?"
Fırıncı gülümseyerek yanıtlamış:
"Sana koydum efendim!"
Fahrettin Bey, bu söz üzerine pastadan bir lokma daha almış ve devam etmiş:
"Ben de bütün fırıncılara söyleyeyim de, hepsi Sana koysunlar!..."

13 - Sinek Bar

Temel Istanbul a ilk kez gelmis ve Bebek koyunda methedilen sinek bari arayip
durmus. En sonunda sinek bari bulmus ve içeri girmis. Içkisini içerken kendi
kendine düsünmüs "Ya bu sinekli barin ne özelligi var herkes methetti hiç bir
özelligi yok". Ihtiyaçtan tuvalete gittiginde bir de ne görsün pisuvar
altindanmis ve piril piril parliyormus; "Demek buranin özelligi buymus..." demis.
Geri dönüp içkisini içmis. Ertesi aksam yine gelmis. Içkisini bitirince tuvalete
gitmis ki altin pisuvar orada yokmus. Kizgin bir sekilde geri dönmüs. Barmene
çatmis : "Hani buranin altin pisuvari kardesim bir özelliginiz vardi o da yok
simdi". Barmen kenarda duran iri yari adama seslenmis : "Sadullah abi gel dün
aksam senin saksafona iseyen adami buldum".

--------------------------------------------------------

Babanin Sonu

- Babam öldü, demis Temel.
ilyas sormus:
- Neden öldü?
- Apartmanin sekizinci katinin balkonundan düstü.
- Eyvah parçalandi mi?
- Yok, giristeki bakkalin tentesine düsünce oradan havalanip karsi
apartmana yöneldi.
- Apartmana mi çarpti, nasil oldu?
- Yok, karsi apartmanin balkonunda çamasirlar asili idi.Çamasir ipine
vurup fabrikanin bahçesine düstü.
- Orada mi öldü?
- Yok, fabrika çelik yay fabrikasi, bahçedeki yaylarin üzerine düsüp
havalandi yeniden...
- Peki sonra?
- Sonrasi ne? Baktik ki yere inmiyor, biz de vurduk onu

Bir adamla karısı Mısır'da eski bir çarşıda geziyorlarmış. Ayakkabı satılan bir dükkânın önünden geçerlerken satıcı içerden seslenmiş, buyur etmiş, girmişler.
- Satıcı "çok özel büyülü sandaletlerim var beyefendi, sizi *** te çok vahşi ve kuvvetli yapacak sandaletler..." Adam tabi ki erkekliğe leke sürdürmemek için pek önemsememiş ama eski günleri özleyen karısının ısrarlarına dayanamayıp sandaletleri denemeye karar vermiş. Adam sandaletleri giyer giymez gözleri parlamış, kalbi hızlı hızlı atmış, fiziksel değişimler başlamış, nefesi serileşmiş gözleri büyümüş ve etrafına seri bir şekilde bakınmaya başlamış. Karısı bir adım geri kaçmış "Aman allahım dur dur..." derken adam koşmuş, satıcıyı yakaladığı gibi tezgaha yatırmış, pantolonunu parçalayarak çıkarmaya başlamış, bu arada satıcı bir yandan kurtulmaya çalışırken bağırıyormuş,
-"Sandaletleri ters giydin lan!..."

---------------------------------------------------

Fadime ile Temel evlenirler. Fadime Temel'e
- Temel biz evlendik ama zannetme ki biz her akşam ilişkiye gireceğiz, benim canım ne zaman isterse o zaman olacak, ben her akşam yatmadan önce saçlarımı tararım eğer o akşam saçlarımı sağa tararsam bilki o akşam bana yaklaşma keyfim yok, sola tararsam eh bir ihtimal şansını dene ama geriye doğru tarasam işte o akşam parçala beni der. Temel'de altta kalır mı, Fadime'ye
-Benimde seninle öyle her akşam sevişeceğimi zannediyorsan yanılıyorsun, birkere akşam eve geldiğimde rakı sofram hazır olacak. Ben eğer o akşam 1 tek atarsam bilki o akşam keyfim yok zaten sana dokunmam 2 tek atarsam bir ihtimal olabilir amaa üçüncüyü atarsam saçının şekline mekline bakmam kolla kendini derim.

---------------------------------------------------------

Temel her gün evine trenle gidip gelmektedir.Yine bir gün trende gelirken karşısında oturan adamın biri durup dururken pezevenk der.Temel şaşırır ; acep bağamı dedi diye sağına soluna bakınır. Adam tekrar pezevenk der.Temel yine şaşkınlık içinde sağa sola bakar ; sanırım bağa dedi der.Olay çıkmaması için ilk durakta iner ve olayı evde karısına anlatır. Fadime bugün trende adamın biri bağa pezevenk dedi der. Fadime ;hadi ya bak terbiyesize der. Temel ertesi gün aynı adam ile tekrar trende karşılaşır.Bu sefer adamın lafı çok ilginçtir.Temele bakar ve şöyle der: DEDİKODUCU P*******

-------------------------------------------------------

Temel ile Dursun balık avlamaya çıkmışlar. Birinci gün hiç balık yakalayamamışlar, ikinci gün de hiç balık yakalayamamışlar, üçüncü gün bir kova balık yakalamışlar.Bunun üzerine Temel Dursun'a "Dursun bu yeri iyi belle, yarın da buraya geliriz."der. Kıyıya vardıkları zaman Temel Dursun'a sormuş:
-Dursun yeri iyi belledin mi?
-Evet
-Ne yaptın?
-Kayığın ucuna çarpı koydum.
-Ulan salak yarın bu kayığı kiralayacağımızı nereden biliyorsun?

----------------------------------------------------------------

Temel boğazda tekneyle turist gezdiriyor, bir gün bir Amerikalıyı alıyor başlıyorlar gezmeye...Amerikalı bir saray görüyor.
-Bu ne kadar zamanda yapılmış diye soruyor. Temel :
-5 yılda, diye cevap veriyor. Amerikalı :
-Yazık bizde olsa 1 yılda yapılırdı. Biraz sonra bir cami görüyor.
-Bu ne kadar zamanda yapılmış, diye soruyor... Temel :
-2 yıl, diye cevap veriyor. Amerikalı :
-Yazık be bizde olsa 3 ayda biterdi, diyor. Temel uyuz oluyor duruma... Biraz sonra bir tarihi yapı daha görüyorlar..gene soruyor Amerikalı... Temel :
-2 ay, diyor. Amerikalı yine :
-Yazık be bizde olsa 1 haftada biterdi, diyor. Temel iyice kıllanıyor. Tam o sırada Boğaz Köprüsü'nün altına geliyorlar... Amerikali yukarıyı göstererek :
-Bu köprü ne kadar zamanda yapıldı, diyor. Temel şaşkın şaşkın bakışlarla kafayı kaldırıp
-Hangisi? Bu mu? Bu dün burada yoktu yaa...

-----------------------------------------------------------------

Temel çok yaşlanır ve bir gün chek
-up yaptırmak üzere doktora gider. Muayene sonucunda doktor durumu pek iç açıcı görmez ama yine de sormaktan kendini alamaz. Amca cinsel hayatınız nasıl memnun musunuz ? Temel ıkıla sıkıla valla evlat birinci iyide ikincide çok terliyorum der.Bir zaman sonra aynı doktora Temel in karısı gider ve aynı kontrollerden oda geçer. Aynı soru ile oda karşılaşır.Teyze cinsel hayatınız nasıl gidiyor. Valla oğlum cinsel hayat mı kaldı ki der. Bunun üzerine doktor, ama nasıl olur Temel amca birincide iyi ama ikincide terlediğinden bahsediyordu. Eeee doğru tabi birincisini kışın, ikincisini yazın yaparsa tabii ki öyle olur.

Fıkra bu ya Temel ve Sharone Stone gemi kazası sonucu aynı adada mahsur kalırlar ve aralarında bir anlaşma yaparlar : birbirlerinden herhangi bir istekleri olduğunda birbirlerine söyleyecekler ve bu istekleri karşılayacaklardır.

Aradan 1 - 2 hafta gibi bir zaman geçer Temel artık dayanamaz ve Sharone Stone'a artık onu istediğini söyler Sharone'da bunu kabul eder tabii ki.

Temel ile Shaore takılırlar 2 sefer 3 sefer 5 sefer. Aradan yine zaman geçer Sharone bakar Temel'de bir durgunluk var bir sessizlik var. Temel'e sorar ama Temel cevap vermez, Sharone'da bu duruma üzülür haliyle.

En sonunda dayanamaz ve Temel'in yanına gider ve;

- Temel derdini soyle yoksa bir daha birlikte olmam seninle
- Tamam peki, söyliyeceğim ama simdi değil
- Peki ne zaman?
- Akşam. Ama senden öncelikle istediklerim var.
- Neymiş onlar söyle yapayım?
- Benim icin saclarini kısacık keser misin? Bir de kestiğin saçlarından kendine sakal yapmanı istiyorum.
- Tamam peki.

Sharone buna bir anlam veremez ama yapar Temel'in istediğini ve akşam yemek yedikleri yere gider. Merak etmektedir Temel'in yapacağı açıklamayı, derdini.

Akşam olur. Temel çoktan oradadır ve güzel bir yemek masasi hazırlamıştır. Gel şöyle yanıma otur der. Sharone oturur. Temel bir elini Sharone'un omuzuna atarak

- Lan olm Dursun bilion mu ne yaptım?! Sharone Stone varya. Hah işte onu bi s****m bi s****m!

--------------------------------------------------------------

Bir gün 75 yasinda bir ihtiyar sperm testi yaptirmak için doktora gider Doktor adama bir kavanoz verir ve:
- Bunu doldurup yarin bana getirin der

Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir Doktor kavanoza bakar ve bos oldugunu görür ve sebebini sorar Ihtiyar anlatmaya baslar:

- Doktor bey, dün gece sag elimle denedim olmadi, sol elimle denedim gene olmadi Karimi çagirdim, o da sag ve sol elleriyle denedi, agziyla denedi önce disini çikararak sonra disini takarak denedi gene olmadi

Baktik olacak gibi degil komsunun karisini çagirdik o da iki elini ve agzini denedi gene olmadi, deyince doktor kendini tutamamis:

- Naaptiniz, komsunun karisini da mi çagirdiniz?? diye sormus Ihtiyar yanitlamis:

- Napalim, açamadik su lanet kavanozu bir türlü açamadık

--------------------------------------------------------------

Askerin biri bir bakista herkesin boyunun ölcüsünü tam olarak dogru
söylüyormus ve arkadaslari buna çok sasiriyorlarmis.
Bir gün bunu komutana götürmüsler ve olan biteni anlatmislar.
Komutan inanmamis ve :
- Söyle bakalim benim boyumunölçüsü kaç?
Asker asagidan yukariya komutani süzmüs ve :
- 1.75 efendim, demis.
- Dogru hayret nasil bildin?
Asker :
- Bilirim tabi efendim ben kereste uzmanıyım

----------------------------------------------------

80 Yasinda Bİr Adam Bİr Gun Doktora Gİder.doktor Sorar:
-rahatsizliĞiniz Nedİr AmcaciĞim?
Amca:
-evladim Benİm Bİr RahatsizliĞim Yok Kontrole Geldİm Der.
Doktor:
Nasi Yanİ Amca Sen Bu Yastasin Ve Rahatsizliin Yok Mu?
Amca:
-vallahİ Yok Evladim.hatta Benİm 23 Yasinda Da Bİr Esİm Var.benden DÖrt Aylik Hamİle.
Doktor:
-mÜmkÜn Deİl Amca Olmaz Öyle Sey.
Amca:
-evladim Bu Yasta Adamim Yalan Mi SÖlİcem.
Doktor:
-amca O Zaman Sana Bİr Hİkaye Anlatayim.'bİr GÜn Usta Bİr Avci Ava Çikacakken TÜfeĞİnİ Alacaina Sasirip Semsİyesİnİ Almis.neyse Ormana Gİtmİs.bİ Bakmis Karsida DÖrt Adam BÜyÜklÜĞÜnde Bİr Geyİk.hemen Semsİyesİyle Nİsan Almis Sıkmıs Ve Geyİk Yere DÜsmÜs.''
Amca:
-olur Mu Yavrum Baskasi Vurmustur.
Doktor:
-bence De

-------------------------------------------------

rtaokul öğrencisi Mehmet, babasına sorar:

- Baba, okulda ödev verdiler, "Politika nedir?" yazmam lazım. Nedir politika?

Oğlunun yaşına uygun bir anlatma yolu araya baba şöyle der:

- Bak Mehmet, önce şu kavramları iyice belle... Ben ücretli çalışıyorum, patronumdan maaş alıyorum; buna kapitalizm diyoruz. Parayı nasıl harcayacağımıza annen karar veriyor, ona hükümet de. Hepimiz aslında senin için çabalıyoruz, sen halksın. Bebek kardeşine bakan dadın, işçi sınıfıI. Kardeşini de gelecek diye düşün. Şimdilik bunları ezberle, yarin sabah politikayı anlatacağım.

Mehmet bunları ezberler, aksam olur, herkes yatar. Gece bizimki, kardeşinin ağlama sesiyle uyanır. Gider bakar ki bebek altına yapmış!

Hemen annesinin odasına girer, annesi derin bir uyku halindedir. Bir türlü uyanmaz. Dadının odasına koşar, bir de bakar ki babası dadıyla aynı yatakta!... "Bebek ağlıyor" demesine hiç aldırış etmez, onu duymazlar bile…

Mehmet de gerisin geriye döner yatar.

Ertesi sabah babasına,

"Baba, ben politika neymiş anladım" der.

Babası "Neymiş söyle bakalım" diye sorunca anlatır:

"Kapitalizm işçi sınıfını beceriyor. Bu arada hükümetuyuyor. Halk kimsenin umurunda değil. Tabii gelecek de b** içinde…"

--------------------------------------------------------
yarali17 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-06-2006, 12:17 AM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

emeğine sağlık...
Old 07-07-2006, 12:59 AM   #3
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

saol kanka hepsi birbirinden güzeller
Old 07-07-2006, 01:00 AM   #4
aLeMDaR
Guest

Üye No:

paylaşım için saol
Old 07-07-2006, 01:07 AM   #5
Snap
Müstakbel Üye

Snap Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 35
Üye No: 15808
İtibar Gücü: 1433
Rep Puanı : 900
Rep Derecesi : Snap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to behold

arkadasım emegine saglık hepsi cok guzel babanın sonu fıkrasını tuttum .)))
Old 07-07-2006, 07:09 PM   #6
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

saolasın
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-08-2006, 06:26 PM   #7
Karizmatix
Forum Müdavimi

Karizmatix Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2207
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi : Karizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond repute

saol son fıkra harikaydı be

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı