![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3340
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 1 - Ben Yasiyorum
Berrin bir ise müracaat etmis, medeni halini sormuslar. - Bes yildir dulum, iki çocugum var, biri on digeri iki yasinda... - Küçük çoçugunuz iki yasinda ve kocaniz öleli bes yil oldu öyle mi ? - Evet,ama ben yasiyorum!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
yasin hatip (10-24-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() - Kayseri li Müsteri
Taksinin yokusta frenleri patlamis, muthis bir hizla asagi iniyor. Kayseri li müsteri bagirmis : - Durdur su arabayi !.. Söför panik icinde haykirmis : - Durduramiyorum!.. Frenler patladi... Kayserili müsteri : - O zaman taksimetreyi durdur hic degilse.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Neslin Deden, Ceddin Baban
Ali annesine heyecanla sordu, -Anne, bizim maymunlar soyundan geldigimiz dogru mu? -Babana sor, o ailesini benden daha iyi bilir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() 7 - Senin Yasindayken
Baba çocuguna : -Oglum Atatürk senin yasindayken sinifinin birincisiydi... demis. Çocuk babasina : -Senin yasindayken de Cumhurbaskani idi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sosis Fabrikasi
Babasi çocuguna güzel bir is kurmak için paçalari sivamis. Ancak çocuk salak salak oldugu için hiçbir isi beceremiyormus. Babasi ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulastirmis berbat etmis. En sonunda babasi bir sosis fabrikasi kurmus.Çocugunu hemen fabrikadaki bir sosis makinasinin basina götürmüs. "Bak oglum" demis. "Burdan böyle öküzü yolluyosun, diger taraftan sosis olarak çikiyor anladin mi?". Çocuk babasinin yüzüne salak salak bakmis ve "Eheheue peki buba burdan sosisi koysak öküz olarak çikar mi hehehe?" demis. Babasi; "Maalesef o teknoloji bir tek ananda var evladim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() 0 - Sirk
Çocuk : Baba, beni bugün sirke götürsene! Baba :Olmaz! Vaktim yok! Çocuk : Ama sirkte çirilçiplak bir kadin bir aslanin üstüne biniyormus. Baba : Peki öyleyse, ögleden sonra gidelim. Uzun zamandir aslan görmemistim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() - Kavun Tarlasi
Karadenizli bir çiftçinin kavun tarlasi varmis. Fakat köyün küçük çocuklari bunun bahçesine girer ve kavunlari kopartirlarmis. Çiftçi nin aklina bir kurnazlik gelmis ve bahçeye bir tabela asmis : Dikkat: Kavunlarin birinin içine siyanür enjekte edilmistir. Ertesi gün tarlaya geldiginde kavunlara hiç bir zarar gelmemistir. Bu ise acaip sevinir ve kavunlarini kurtaran tabelanin yanina gider. Tabelanin altina su sözler ilave edilmistir : Evet artik tarlanizda iki adet sinayür lü kavun vardir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() DU BU FU
DU, BU ve de FU adlarinda üç Çinli sporcu, Atlanta da yapilan olimpiyatlar sirasinda ülkelerinden Amerika Birlesik Devletleri ne iltica etmek istemisler. ABD Hükümeti kabul etmis ancak sart olarak isimlerini degistirmek istediklerini bildirmis. Bunun üzerine DU, ismini degistirerek DUCK adini, BU ise ismini degistirerek BUCK adini almis. Ancak FU nun yeni adi kabul edilmeyerek ülkesine iade edilmis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() 2 Sarisin
Iki sarisin yolda yürürken yerde bir makyaj aynasi gözlerine ilisir. ilk sarisin kapagini açar ve bakar : - Resimdeki yüz bana çok tanidik geldi sekerim... Sira ikinci sarisindadir, aynayi arkadasinin elinden çekistirir ve söyle der : - Tabii ki tanidik gelecek aptal, bu benim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() 16 - Spor Ayakkabi Farki
Bir Japon ve bir Amerikali ormanda dolasiyorlarmis. Bir anda karsilarina aç bir aslan çikmis; ölüm çok yakin ve kaçinilmazmis... Amerikali donmus kalmis. Japon ise çantasindan çikardigi spor ayakkabilari giymege baslayinca Amerikali : - Bosuna ugrasma dostum aslan bizden hizli... diye uyarmis. Japon cevap vermis : - Senden hizli kosabilsem o da yeter... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|