![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1785
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() AKIL VE YÜREK
Rahmetli Peder sanırım beni anlardı ben maça giderken hiç sesini çıkartmazdı. Validem ise her evden çıkışımda sitem ederdi. “Dışarısı çok soğuk, kar kış kıyamet ne işin var maçta Fenerbahçe sana para mı veriyor?” “Hiç akıl yok mu sende?” ------------------------------------------------------------------------- Fenerbahçe’nin yedi gol yediği Sigma veya Cannes maçı sonrası, sataşmalara maruz kaldım. Çevremdeki bazı çokbilmişler dillendirdiler… “Hala mı Fenerbahçe’yi tutuyorsun”… “Hiç akıl yok mu sende?” ------------------------------------------------------------------------ Fenerium ilk açıldığı zamanlarda, t-shirt almıştım. İlk yıkamada sağ kolu eridi gitti. T-Shirt çolak kaldı. Eşim söylenmeye başladı… “Abuk subuk şeylere para veriyorsun.” “Hiç akıl yok mu sende?” ----------------------------------------------------------------------- Lisede korodaydım. Pazartesi okul konserimiz var. Pazar günü maçta öyle çok bağırmışım ki, ses filan kalmamış. Müzik hocam fırçalıyor. “Bugün konser olduğunu bilmiyor musun?”. “Yaptığın iş mi şimdi senin” “Hiç akıl yok mu sende?” ---------------------------------------------------------------------- Hava çok güzel, kız arkadaşım sahilde gezelim diye ısrar ediyor… “Olmaz” diyorum. “Fenerin maçı var”… “Bu havada ne maçı” diyor… Ayrılıyoruz... Sözleri hala kulağımda çınlıyor... “Hiç akıl yok mu sende?” ----------------------------------------------------------------------- 1991 Afrika’dayım. Ne televizyon var, ne gazete… Fenerbahçe’den haber almanın tek yolu orta dalga frekansından radyo, oda 2 km ötedeki tepenin üzerinden… Her gece tepede cazır cazır Fenerbahçe ismini duymaya çalışıyorum… Müdürüm önceleri anlamıyor, anlatıyorum… Sormuyor bile hiç aklımın olup olmadığını, kendi kendine söyleniyor… “Ne diyeyim” diyor… “Allah akıl fikir versin”… Aklımın olmadığından çok emin… ------------------------------------------------------------------------ 1996 Sibirya’dayım. Türkiye ile altı saat zaman farkımız var. Uydu telefonundan Trabzon maçını arkadaşımın ağzından 90 dakika dinliyorum. Ay sonu tüm maaşımı telefon parasına veriyorum… Ay sonu banka hesabımı tutan ablam arıyor. “Maaşın yatmadı bu ay” “Telefonla maç dinledim tüm maaş telefon parasına gitti ondan diyorum” “Eeee Pes vallahi ” diyor… Ve ekliyor… “Hiç akıl yok mu sende?” ------------------------------------------------------------------------ Fenerbahçe Spor Kulübünün Basketbolda Fenerbahçe Ülkerspor olarak anılacağını öğreniyorum. Logomuzun altında kâseye benzer bir şey görüyorum. Ne o garip şekli ne de duyduğum üzüntüyü tanımlayamıyorum… İtiraz etmek istiyorum… Sitem ediyorlar bana... “Bu bir devrim, nasıl hayır dersin” “Hiç akıl yok mu sende?” ------------------------------------------------------------------------- Antu ana sayfa manşetten yazmış... "aklım doğru, yüreğim yanlış" diyor… Yüreğim yanlış diyor benim de… Bir de aklıma sorayım diyorum… Nafile cevap alamıyorum… Ama artık nedenini biliyorum… Hiç akıl yok ki bende… Çubuklu Kalın Mehmet Doğan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1940
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Tesekkürler.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Arka Sıradakiler Pelin Akil çok rahat,sütun gibi bacaklarını cömertçe sergiliyor | senerbahce | Türk Video | 0 | 12-11-2009 05:06 PM |
Pelin Akil Öpüşme Sahnesi Arka Sıradakiler showa devam | kasif76 | Türk Ünlüler | 0 | 10-20-2009 01:15 PM |
Akil Gözü | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-01-2008 07:41 PM |
Akil | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 05:06 PM |
Erdoğan: Bu iş yürek ister yürek! | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-08-2007 02:05 AM |