![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 32 Thanked 227 Times in 20 Posts
Üye No: 10984
İtibar Gücü: 1607
Rep Puanı : 11285
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() *.- kimse geçemez bu seddi...
- helikopter diye birşey icad ederlese görürsün... *.- bu bütün dünyayı dolaşamaz yahu çepeçevre. imparatora bitirdik deriz .. daha ne olsun kaç bin km duvar ördük. - he lan sanki gelip kontrol mü edecek! - yaptınız mı der, biz de yaptık deriz olm. - haklısın, şu türklerden kaçacaz diye hangi kitapta yazar dünyanın çevresini sur örmek gerek diye. icabında savaşırız yahu. kolumuz mu yorulur? *.-imparatorum emriniz üzerine çin seddini bitirdik efendim -ulan manyak mısınız.. ben sizinle dalga gecmiştim o kadar duvar örülür mü hiç denyolar *.-amma da büyük oldu be! -iyi yaptık hoş yaptık da üstünden atlamazlar mı bunun?? -bu kadar emeği duvara vereceğimize mayın diye bişey mi icat etseydik acaba... *.-eee... içerdemiyiz dışarda mı? *.-hattori abi hayirli olsun -thanks -ee sey dicem..turkler merdiven icad edmiş. -!!.. *.- yanlış olmuş yıkın! - ne ne neeyyy? - ehuhehe şakha lan şakha - ulan imparator diye başımıza getirdiğimiz adama bak.ne pis bi insanmış bu ya *.-imparatorum bu seddi yapacağımıza barış yapsaydık daha kolay olmaz mıydı? -gel bakayım sen şöyle! *.- ulan bizim niye daha once aklimiza gelmedi ? - ney usta ? - turklerin memleketini duvarla orseydik isimiz daha kisa surerdi lan.. - aaa harbiden. dur bunu bir imparatora soyleyeyim... - korkarim bu seni son gorusum...
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 16181
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() çok komik ya zuhahah
paylaşım için saol
![]() |
#3 |
Banned
Teşekkür Etme: 54 Thanked 35 Times in 20 Posts
Üye No: 3225
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eline sağlık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 1 Thanked 11 Times in 7 Posts
Üye No: 1389
İtibar Gücü: 1476
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hattori ustaya çok güldüm eline sağlık
![]()
![]() |
#5 |
Guest
Üye No:
![]() saoll
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çikolatadan Çin Seddi yapılacak | biqboy | Enteresan Olaylar | 7 | 10-30-2009 11:01 PM |
unili hatun-izleyen bosaliyor-turk-konusmalar harikaa | VurTube | Adult eski arşiv | 0 | 01-26-2009 07:14 PM |
Türk Erotik Konusmalar mükemmellll | VurTube | Adult eski arşiv | 0 | 01-17-2009 11:47 AM |
sevgiliden ayrıldıktan sonra geçen bir dakika | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-18-2006 05:59 PM |
Çin Seddi Yapıldıktan Sonra Konuşulanlar... | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 03-16-2006 09:58 PM |