![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1831
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yapraklar güzde dökülürken de
Kafanda hep o ulu palamut ağacı olacak Kuruyup yere düsen yaprakları da Ona adayacaksın dostum... Ve haykıracaksın hemen En güzel sesinle Karanlıktan kaçarcasına Dikleneceksin dostum... Umut yine yittiğinde gurbette Yapayalnız ruhunun derinliğini bırakıp Umutlarını birer birer Yaprak gibi toplayacaksın dostum... Ve kanlansa da gözün En güzel bakışınla Işığa bakarcasına Bakacaksın dostum... Gözlerin yasarsa da Süzülen o suyu Kimseye göstermeden Damıtıp, içine atacaksın dostum... Çıplak ruhlar görsün diye Vücudunu kenetleyip Sıktığın yumruğu Havaya fırlatacaksın dostum... İçindeki deniz köpürdükçe Kalbinin ağaçları uçuştukça Beyninde papatyalar dalgalandıkça Önündeki duvarı boyayacaksın dostum... Renginden taviz vermeden Fırçayı alıp eline Uyanan taraftarın sarı ve lacivert Resimlerini çizeceksin dostum... Etrafın ateşlerle sarılsa da Sesler ihanete dönüşse de Zindanlarda zincir sesleri salınsa da İsyanını besleyeceksin dostum... Onurunu hiç yitirmeden O kusmuk beyinlere Başını hiç eğmeden Önce FENERBAHÇE diyeceksin dostum... Anlatılmaz destanı yazacaksın Ayaklarına dolanan ölüleri göreceksin Acili sessiz yürekleri de yanına alıp Direneceksin dostum... Bazen aldatılacaksın Ama inancını kaybetmeyeceksin Ve dilden dile, gönülden gönüle Önce FENERBAHÇE diyeceksin dostum... Hep önce FENERBAHÇE dostum Yak artik kıvılcımlarla parlayan ateşini Yak ki kömürleşsin körelmiş gözler Yak ki aydınlansın karanlıklar Yak ki parlasın tekrar Fener Yak ki başlasın yeniden tarihimiz Yak ki zalimler yansın Yak ki FENERBAHÇE’M tekrar ışıldasın... önce, simdi, sonra; hep FENERBAHÇE!! Dün, bugün, yârin, sonsuza kadar... Kadıköy’de, Kansas’ta, Londra’da, Aşkabat’ta, Pekin’de… Her yerde... ÖNCE FENERBAHÇE... Yarın, ligin 2.yarısında, seneye, 2007'de, sonrasında ve daima FENERBAHÇE... +REP+ EMEĞE SAYGIYI UNUTMAYALIM.... TERAZİ SİZİ BEKLİO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1787
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Aziz Başkanın söylediği gibi dar ağacında bile FENERBAHÇE
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
böyle skandal görülmedi: nerene boşalsam o zaman hamile kalırsın o zaman | Irmak88 | Adult eski arşiv | 1 | 12-30-2008 10:43 AM |
Ne zaman bırakacak peşimi dertler, ne zaman | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-23-2008 05:10 PM |
Zaman Akıyor Ne Zaman Seveceksin? | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 07:21 PM |
Zaman | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-08-2007 03:08 PM |
Zaman Yok ! | whimsical_angel | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-21-2006 08:57 PM |