![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları
![]() |
Görünüm Modları
![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne zaman bırakacak peşimi dertler, ne zaman
Bıktım bir dertten diğer derde koşmaya Tam birinden kurtuluyorum, diğeri koşup geliyor Bu dertler benim başımdan hiç gitmiyor Canım gibi sevdiğim, beni terk ediyor Hep sabır hep sabır, sabrediyorum Belki gelir diye küçük bir ümitle bekliyorum Dertler yine bırakmıyor peşimi binbir dert çıkıyor. Belki birgün bitecek bu dertler ama ne zaman Beni benden aldıktan sonra mı bilmem Ömrüm geçip, kalbim taş olduktan sonra mı? Bilmem belkide bitecek, bir ümit bekliyorum yılmadan. Bazen diyorum yaşamaya bile hakkım yok Artık gücüm tükeniyor, ümitlerim yok oluyor Ağlamak istiyorum, göz pınarlarım kurumuş, Sonbaharda dökülen yapraklar gibi sararmış solmuş. Ah şu gönlüm ah, neler çekti, nelere katlandı Mutluluğa ulaşmak için hep savaştı Hatta mutlu olmak için kırıldı, yıprandı Yine olmadı, yine olmadı... Hep üzgün, hep kırgın, hep dert buldu Artır dayanacak gücüm kalmadı Ne ümitlerim, ne sevinçlerim Hepsi kayboldu, bitti Yeri dertlere bıraktı gitti.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|