![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3939
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Çınar köyünde yaşayan Ay ailesi, aldıkları acı haberle yıkıldı. Oğullarının terhisine bir gün kala, Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Sugediği bölgesinde şehit düştüğünü öğrenen aile bireyleri oğullarının resmine bakarak feryat ettiler.Şehit Erin annesi Fatma Ay, oğluyla son olarak kendinin konuştuğunu söyledi. Ay, “Pazartesi günü ben konuştum yavrumla, annem gözlerinden öptüm diyordu. Ellerinden öptüm diyordu. Gözlerinden öptüm arkadaşlarına selam söyle evladım dedim o da tamam anne diyordu. Allah ananıza babanıza bağışlasın sizi dedim, telefona 5 dakika konuşup kapattırdılar hemen. Ah anam yaktılar benim bir gün için yaktılar beni” diye konuştu. Canı kadar sevdiği evladını yitiren anne Fatma Ay, oğlunun daha erken geleceğini ancak bir ceza alarak gelemediğini söyledi. Fatma Ay, “20 senemi yitirdiler. 20 senemi yitirdiler bir gün için. 9 gün ceza almış. Uykuda yakalanmış. Gelince babama hiçbir iş yaptırmayacağım” dedi. Şehit er Hüseyin Ay’ın babası Recep Ay, 17 yaşındaki oğlu Sinan ve 19 yaşındaki kızı Sibel ile birlikte evlerinin önünde gözyaşlarına boğuldu. Şehit er Hüseyin Ay, 22 Temmuz Cumartesi günü öğle namazına müteakip Ezine Ulu camiinde kılınan cenaze namazı ardından, Ezine şehitlik mezarlığında toprağa verildi. Son düzenleyen: bluekeys™; 07-22-2006, 08:19 PM.. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Asker olduk bahriyeli (Asker şiiri) | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 09:09 PM |
En büyük asker bizim asker | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 08:55 PM |
1. En Büyük asker bizim asker | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 08:54 PM |
Asker | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 08:52 PM |
16:02 Elektrik çarpması sonucu şehit olan asker, toprağa verildi | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-08-2007 04:25 PM |