www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-22-2006, 08:16 PM   #1
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3939
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute
Exclamation Çanakkale Şehİt Olan Askerİne AĞliyor...

Çanakkaleli Jandarma er Hüseyin Ay, terhis olmasına bir gün kala bölücü örgütün Skorsky helikopterine ateş açması sonucu şehit oldu...
Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Çınar köyünde yaşayan Ay ailesi, aldıkları acı haberle yıkıldı. Oğullarının terhisine bir gün kala, Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Sugediği bölgesinde şehit düştüğünü öğrenen aile bireyleri oğullarının resmine bakarak feryat ettiler.Şehit Erin annesi Fatma Ay, oğluyla son olarak kendinin konuştuğunu söyledi. Ay, “Pazartesi günü ben konuştum yavrumla, annem gözlerinden öptüm diyordu. Ellerinden öptüm diyordu. Gözlerinden öptüm arkadaşlarına selam söyle evladım dedim o da tamam anne diyordu. Allah ananıza babanıza bağışlasın sizi dedim, telefona 5 dakika konuşup kapattırdılar hemen. Ah anam yaktılar benim bir gün için yaktılar beni” diye konuştu.
Canı kadar sevdiği evladını yitiren anne Fatma Ay, oğlunun daha erken geleceğini ancak bir ceza alarak gelemediğini söyledi. Fatma Ay, “20 senemi yitirdiler. 20 senemi yitirdiler bir gün için. 9 gün ceza almış. Uykuda yakalanmış. Gelince babama hiçbir iş yaptırmayacağım” dedi.
Şehit er Hüseyin Ay’ın babası Recep Ay, 17 yaşındaki oğlu Sinan ve 19 yaşındaki kızı Sibel ile birlikte evlerinin önünde gözyaşlarına boğuldu.
Şehit er Hüseyin Ay, 22 Temmuz Cumartesi günü öğle namazına müteakip Ezine Ulu camiinde kılınan cenaze namazı ardından, Ezine şehitlik mezarlığında toprağa verildi.

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]

Son düzenleyen: bluekeys™; 07-22-2006, 08:19 PM..
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı