www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-05-2006, 10:25 PM   #1
cİHAn
Bağımlı Üye

cİHAn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 705
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2464
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi : cİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond repute
Varsayılan Tümer ve Tuncay'ı sıkıntı bastı

F.Bahçe'de yeni transferler Deivid de Souza, Edu Dracena, Mateja Kezman'ın da takıma katılımının yanı sıra Appiah'ın da dönüşüyle Teknik Direktör Arthur Zico, Sakaryaspor'a mağlup olan 11'de revizyona gidecek.
Brezilyalı çalıştırıcının, Can Arat, Semih Şentürk ve Mehmet Yozgatlı'yı ilk etapta yanına almayı düşündüğü kaydedilirken, Tuncay Şanlı veya Tümer Metin'den birinin de yerlerini Appiah'a bırakacağı öğrenildi. Bu iki oyuncudan, son günlerde grafiği iyice dibe vuran Tuncay'ın kenara çekilmeye daha yakın olduğu, Tümer ve Alex de Souza arasındaki uyumun Sarı-Lacivertlilerin menfaatine olacağı konuşuluyor. Zico'nun bunun yanı sıra Kerim Zengin'i de kesip, Önder Turacı'yı sağ bekte deneyebileceği bildirildi.
Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Stephen Appiah, üç haftalık bir aradan sonra Antalyaspor maçıyla sahalara dönecek. Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında Emre Toraman'a attığı kafa sonrası ceza alan Ganalı oyuncu, aralarla birlikte yaklaşık bir aydır Sarı-Lacivertlilerle mücadele edemiyordu. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarı için mücadele vermeyi çok özlediğini belirten Appiah, hak etmediği bir cezaya çarptırılarak oynamasına engel olunduğunu savundu. "Antalyaspor maçı benim için F.Bahçelilerden bir özür dileme müsabakası olacak." diyen Appiah, cumartesi günü golle dönüş yapmayı çok arzuladığını söyledi. G.Birliği ve Ç.Rizespor maçlarında özellikle orta alanda rakibi durduramayan Sarı-Lacivertliler, oldukça güç galibiyetler almışlardı.
Yıldırım, Kıran’ı bakana şikayet etti
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dilekçeyle Futbol Federasyonu’na başvurarak, Yönetim Kurulu üyeleri Tahir Kıran’ın, ‘F.Bahçe, geçen yılın son haftalarında G.Saray’ın rakiplerine teşvik primi verdi.’ iddiasıyla ilgili soruşturma açılmasını istedi. Yıldırım, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’e de gönderdiği dilekçeden sonuç alamadığı takdirde konuyu UEFA ve FIFA’ya taşıyacaklarını söyledi. Bu arada F.Bahçe Kaptanı Ümit Özat, zaman zaman yapılan hatalar sonrası tribünden çıkan homurtuların takıma fayda değil; zarar getirdiğini söyledi. Özellikle D. Kiev ve Ç.Rizespor karşılaşmalarında taraftarın maç sonu rakiplerini alkışlamalarına içerlediğini belirten Özat, "Chelsea'de Gallas, B. Münih'te de Philipp Lahm sağ ayaklı olmasına karşın sol bekte oynarken, ben sürekli konuşuluyorum. Mevkimde oynayanlarla benim istatistiklerim karşılaştırılsın, başarım zaten ortaya çıkar.” diye kendisini savundu.
cİHAn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
kasirga78 (09-09-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı