![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1849
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Genç futbolcu "Başarılı olacağım" dedi ve ekledi: Ben Ali Bilgin'im. Tuncay Şanlı'nın ayrı bir çizgisi vardı. Kendi futbolumla değerlendirilmem önemli.
Her yerde oynarım Fenerbahçe'nin yeni transferi Ali Bilgin, "Tuncay Şanlı ile karşılaştırılmam yanlış" dedi. Sarı-lacivertli oyuncu, "Tuncay'ın yaptıkları ortada. Ama ben Ali Bilgin'im. Kendi futbolumla değerlendirilmek istiyorum" ifadelerini kullandı. Yeni transfer, "Antalya'da sağ kanatta ve orta sahanın değişik yerlerinde görev yaptım. Fenerbahçe'de hocam nerede görev verirse orada oynarım" diye konuştu. En büyük aday biziz Bilgin, şampiyonluğun en güçlü adayının Fenerbahçe olduğunun altını çizerek "Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor da zirve için iddialı. Bu takımların hepsinin şampiyonluk amaçları var. Herkes iyi transferler yaptı. Ama biz şampiyonluğun bir numaralı adayıyız" ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertli oyuncu, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlandığını da sözlerine ekledi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bildiğiniz yazıcıları unutun! | `~fRedoRe.~ Esat` | Bilim Ve Teknoloji Haberleri | 0 | 06-11-2010 12:52 PM |
Tuncay'ı Wolfsburg istiyor | jockeя | Dünya Ve Avrupa | 0 | 06-05-2010 12:38 PM |
'Geçmişi artık unutun' | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-22-2008 10:36 PM |
Fener Tuncay'ı kiralıyacak! | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-26-2007 09:53 AM |
Yönetim Tuncay'ı neden sildi? | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-30-2007 01:24 PM |