![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları
![]() |
Görünüm Modları
![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 13846
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Öncelikle konuyu yanlış yere actıgımı düşününenler konuyu tamamen okuyup tekrar düşünsünler.arkadaşlar daha 8 yaşındaki bi kardeşimiz ( ismi Gökçen GÖÇER ) basit ama bi o kadarda ciddi sonuclara yol acabilecek bi ihmalkarlık sonucunda hayatını kaybetti. ve babasıda bu olayın ardından gerek sesini duyurabilmek amacıyla gerek de bizi az da olsa bilinçlendirmek amaçlı bir site kurmuş.işte sitenin linki http://www.gokcengocer.com burada ben sadece bir site tanıtımı yapmıyorum . ve bu olay off topic de acılacak bi konu da değil o yüzden bu konunun yeri burasıdır. bu hayatımızın içinden bi olay olup her an hepimizin başına gelebilecek bi olaydır. ben sadece bu konuyu acmakla kalmayı istemedim ve elimden gelen her türlü desteği vereceğim. lütfen sizde hiç bişey yapamasanız bile siteyi biraz gezin resimlere bakın yazılanları okuyun. belki o zaman Gökçenin babasının yapmak istediğini anlarsınız. şimdi ben sadece susuyorum ve sizden gerekli ilgiyi istiyorum. Konuyu Tamamen Okudugunuza İnanıyorum ve Teşekkür ediyorum. Oguz OLGUN |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ne büyük bir acıdır yarabbim.......
edenin bulması, maksut olanın gerçekleşmesi dileği ile..... Büyü çocuğum büyü, Çek yalanın üstünden Aldatıcı kara örtüyü. Büyü çocuğum büyü, Kur güzelliğe köprüyü, Çözülsün karanlık büyü. Yaşa gönlünce Yaşamak adlı öyküyü. Büyü çocuğum büyü, Uyandır bilinçsiz uykuyu, Yırt at kuşkuyu, Göm mezara korkuyu, Çekmesin derinliğine seni Karamsarlık adlı kör kuyu. Büyü çocuğum büyü, Korkma dokuz köyden kovulmaktan, Unutma onuncu köyü...
![]() |
#3 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2460
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() :frown: :frown: :frown: :frown: :frown:
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aramızdan Biri Daha Gitti | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-07-2008 05:27 PM |
Aramızdan Biri Daha Gitti | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2008 12:08 AM |
maç sonuçları | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-08-2007 11:19 PM |
54. hafta maç sonuçları | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-17-2006 11:52 PM |
51. hafta maç sonuçları | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-08-2006 04:45 PM |