![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3037
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() KUDÜS - İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları, son iki günde biri sekiz yaşında bir kız çocuğu, 13 Filistinli'nin ölümüyle sonuçlanırken, ramazan ayı bu yıl da işgal altında yaşamını sürdürmeye çalışan Filistin halkına zehir oldu. Filistinliler, İslamiyet'te en kutsal üçüncü mekân olan Kudüs'teki El Aksa Camisi'nde cuma namazına katılıp dua etmek isteyince İsrail polisinden sıkı dayak yedi, atlı polisler tarafından kovalandı.
Çareyi merdivende buldular Doğu Kudüs'teki Harem-üş Şerif içindeki El Aksa Camii'ne gitmek isteyen Filistinliler ve İsrail polisi dün, Kalandiya ile Beytüllahim'dakiler dahil Kudüs ve Batı Şeria arasındaki beş ayrı kontrol noktasında kıyasıya çatıştı. 'Güvenlik kaygısı'yla 40 yaş altındaki Filistinlilerin El Aksa'ya girmesine izin vermeyen İsrail polisi, kontrol noktalarında toplananları copladı. Atlarını Filistinlilerin üzerine süren polis, kalabalığı dağıtmak için elektrik şoklu silahlar, göz yaşartıcı gaz, plastik mermiler ve tazyikli su kullanmaktan da çekinmedi. Batı Şeria'nın Aram köyündeki bazı Filistinler ise El Aksa'ya ulaşabilmek için çareyi İsrail'in 'güvenlik duvarı'na merdiven dayamakta buldu. İsrail'in dün Gazze'deki hedefi Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kasım Tugayları'nın komutanı Eşref Sirvana oldu. Ancak Silvana'nın evine yönelik hava saldırısında, sekiz yaşında bir kız öldü, sekiz kişi yaralandı. Beyt Lahya'da ise dört kişi füzeyle öldürüldü. ABD, El Fetih'i fonluyor Bu arada Bush yönetiminin, Hamas karşıtlarını destekleyecek 42 milyon dolarlık planı sessiz sedasız yürürlüğe koyduğu kaydedildi. Buna göre Filistin lideri Mahmud Abbas'ın El Fetih'ine yardım, siyasilerle laik partilere eğitim ve stratejik taktik verilecek. Tahsis edilen paranın 5 milyonuyla, Hamas'a bağlı eğitim sistemine alternatif özel okullar açılacak, yerel basına yardım edilecek
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() şer..ler koca dünyada dur diyen çıkmadı şu lanet yahudilere
naziler geri gelsede şu yahudileri gebertse |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ankara'ya fethe gelen 'Malkoçoğlu' attan düştü | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-05-2008 04:30 PM |
O Duvar Ki | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2008 07:24 PM |
Duvar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-21-2008 09:43 AM |
Tutankamon meğer attan düşüp ölmüş | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 02:09 PM |
Röntgenci duvar deldi 24.08.2006 16:44 | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 08-25-2006 11:49 AM |