![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2369
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "Benden mutlusu yok"
K.Erciyesspor karşısında Mondragon adeta kalesinde devleşti ve galibiyette büyük bir pay sahibi oldu. Maç sonrasında duygularını dile getiren Mondragon, "Bugün şansımızı çevirdik. Asıl önemli olan çok zor bir maçtan üç puanı çıkarmamızdı." dedi. PSV maçında yediği hatalı gole de değinen Mondragon, "Çarşamba akşamı hatalı bir gol yemiştim. Eğer bu akşam Galatasaray taraftarına kendimi affettirdiysem, benden mutlu birisi yok" diye konuştu. Mondi’den mutlusu yok PSV maçında yediği hatalı golle kahrolan Faryd Mondragon, Kayseri Erciyesspor deplasmanında yaptığı kurtarışlarla kalitesini yeniden kanıtlamanın gururu içinde. Tecrübeli file bekçisi, kaleciliğin dünyanın en zor işlerinden birisi olduğunu ifade edip, “İyi oynama sözümü tuttuğum için çok mutluyum. PSV karşısındaki goller moralimi çok bozmuştu. Fakat gerek takım arkadaşlarım gerekse teknik heyetin desteğiyle kendime geldim. Galibiyette rol oynadığım için gururluyum. İlerleyen haftalarda her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Taraftarımız endişelenmesin. Lig bizim için yeni başlıyor. Daha kazanılacak çok kupalar ve zaferler var” diye görüş bildirdi.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"yanal, Benden Daha Rahat Bİr Ortamda ÇaliŞiyor" | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-01-2008 06:29 PM |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
"Alkmaar benden korkar" / 10 Ocak | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-10-2007 02:15 PM |
"Bülent Yavuz adına benden para istediler" | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-22-2006 05:55 PM |