![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4223
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() "YANAL, BENDEN DAHA RAHAT BİR ORTAMDA ÇALIŞIYOR"
Ziya Doğan, Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Ersun Yanal’ın, kendisinden daha rahat bir ortamda çalıştığını iddia etti. Futbolcularına, "Arkadaşlar ben buradaki zorluklarla mücadele edeceğim. Benden sonra gelen benden daha rahat bir ortamda çalışacak" dediğini belirten Doğan, şu ifadeleri kullandı: "Şimdi kimse alınmasın, amacım kimseyi suçlamak değil ama Trabzonspor’un yapısında yanlışlar var. İbrahim Hacıosmanoğlu, görevde kaldığı dönem içerisinde inanılmaz destek verdi. Futbol takımının emanet edildiği yöneticiler ise hiç yanımızda olmadı. Bir tek Bursa maçına geldiler aylar sonra. Aslında takım onlara emanetti. Oraya da benim görevime son vermek için geldiler. Başkan bana ’Ziya hoca sen bunlarla görüşmüyor musun?’ diye sordu. Ben de açıkça ’Başkanım hiç gelmediler’ dedim. O da ’Biz seni onlara emanet ettik’ dedi. Nuri Albayrak olayları öğrendikten sonra bunlara ’Ben Ziya Doğan ile devam edeceğim’ diyor. Şimdi bir taraftan takımla uğraşıyorsun, bir taraftan bunlarla savaşıyorsun. Herhafta 3-4 tane organize senaryo yazıyorlar." Ziya Doğan, Ceyhun’un takımdan gönderilmesiyle ilgili olarak da şunları kaydetti: "Benim zamanımda Ceyhun’u oyundan çıkartmam krize neden oluyordu. ’Ceyhun gibi adam oyundan çıkar mı, Ceyhun gibi adam yedek oturur mu? Ceyhun’un ölüsü oynar’ deniliyordu. Bu teknik direktör Ceyhun’u gönderdi, kimse ağzını açmadı. ’Yusuf niye oynamıyor?’ dediler benim zamanımda. Yusuf şimdi gönderildi. Serkan sağ bek oynar mı dediler? Bu teknik adam sağ bek oynattı, kimse sesini çıkarmadı. Şimdi geçenlerde kendisini bu konuda duayen sanan birisi, ’Yattara ile Ceyhun’un ölüsünün bile sahada kalması tezimiz çürümeye başladı’ demiş. Onu söyleyeceğine ’Ziya Doğan senden özür diliyorum’ diyemiyor yani." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|