![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2368
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "Necati yedek kalmaktan şikayetçi"
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Necati Ateş, yedek kalmaktan şikayetçi. Bu sezon uzun bir sakatlık dönemi geçiren ve yavaş yavaş kendisini toparlayan tecrübeli futbolcu, 'Ben Adanaspor'da her maçta oynardım. Şimdi Galatasaray'da üç yılda futbol hayatımda kalmadığım kadar yedek kaldım. Şu anda tam hazır olduğumu söyleyemem. Sakatlığım düzeldi. Antrenman kondisyonum iyi ama biraz maç kondisyonum zayıf. Bu açığımı ancak maç oynayarak kapatabilirim' dedi. Erciyes maçının hakemini Çetin Sarıgül için, 'Rakibin penaltısını üç saniye sonra verdi. Maalesef kararlarından emin değildi' ifadesini kullanan Necati, sözlerini şöyle sürdürdü: GÖKMEN'E ÇOK ÜZÜLDÜM 'Hakemlere son dönemlerde biraz fazla yetki verildi. Bunu biraz despotça kullanıyorlar. Bence oyuncularla dahi iyi iletişim kurmaları gerekiyor.' Hakan Şükür hakkında 'Forvet mevkiindeki sakatlıklar nedeniyle ona çok iş düştü. Avrupa, Milli Takım ve lig derken biraz yoruldu. Çok hırsı, her maçta oynamak istiyor. Bir futbolcu ancak bu duygularla ayakta kalabilir' yorumunu yapan Necati, antrenmanda kalp krizi sonucu ölen Elazığıspor'lu Gökmen için de '7 yıl oda arkadaşımdı. Allah iyi insanları yanına erken alırmış. Vefat haberini duyunca çok üzüldüm. Onunla aynı dönmede evlendik, çocuklarımız birlikte büyüdü. Ama maalesef hayatta böyle şeyler de var' ifadelerini kullandı.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Necati: "İnşallah biz kazanırız" | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2007 08:40 PM |
Ayhan: "Biz şikayetçi olmalıyız" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2006 11:57 AM |
"Yedek kalmaya alışık değilim" | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-22-2006 12:47 PM |
Necati: "Kavgamız hırsımızdandır" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-31-2006 10:09 PM |