www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-22-2006, 12:47 PM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3162
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan "Yedek kalmaya alışık değilim"

Almanya 2. Lig takımlarından FC Köln'de oynayan milli futbolcu Alpay Özalan, Alman Bild gazetesine yaptığı açıklamada, "Ben yedek kulübesinde oturmaya alışık değilim" dedi..

Alpay gazeteye yaptığı açıklamada, Jena ile oynadıkları ve 2-1 kazandıkları kupa maçında sahaya ilk kez yedek çıktığını ve bu durumdan pek hoşnut olmadığını belirtti.

Milli futbolcu, teknik direktör Hanspeter Latour'un ligde ve kupada oynadıkları toplam 5 maça rağmen hala defansı belirleyemediğini bu denemeler yüzünden Jena maçında yedek kaldığını söyledi. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, "Antrenörümüz savunmada sürekli değişiklikler yapıyor. Bu değişikliklere rağmen ben hep ilk onbirdeydim. Bazı maçlarda Culli ile bazen de Aleks Mitreski ile savunmanını göbeğinde beraber oynadık. Jena maçında bu kez beni yedek bırakacağını söyledi ve kabul etmek zorunda kaldım. Sonuçta Latour takımın patronu ve kimin oynayıp kimin oynamayacağına konusunda tek yetkili kişi o. Bu kararı tabii ki saygı ile karşılıyorum. Benim tek amacım takımın başarısında pay sahibi olmak. Bunu hem taraftarlar hem de başkanımız Wolfgang Overath için istiyorum" dedi.

Profesyonel bir futbolcu olarak antrenmanlarda daha sıkı çalışıp Essen maçında formasını tekrar almak istediğini ifade eden tecrübeli oyuncu, "Bugüne kadar oynadığım takımlarda sahaya pek fazla yedek çıkmadım. Yedek kalmak pek alışık olduğum bir durum değil. Örneğin İngiltere'de oynadığım 4 yıl içinde sakatlıklar dışında hep ilk onbirde idim. Hiçbir futbolcu yedek kalmaktan memnun olmaz. Hele Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamış ve 100 kere milli olmuş bir futbolcu iseniz bunu kabullenmek daha da zor" diye konuştu.

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı