![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 216 Thanked 134 Times in 73 Posts
Üye No: 20196
İtibar Gücü: 1562
Rep Puanı : 7760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() BEKLEYİŞİN ÖYKÜSÜ
Günler güz yapraklari gibi birer bir er dökülürken ayaklarimin Dibine ben her gece karanliga dikip gözlerimi senin aydinligini bekledim. SEN YOKTUN... Binlerce adim attim bu kentin sokaklarinda her köseyi her parki her agaci ezberledim. Sevdaya bulanmis her kaldirim tasinda senin adini aradim. SEN YOKTUN... Evlerin duvarlari birer bir er üzerime yikildi her bir hücremin acisini ta yüregimde hissederken beni enkazin altindan çekip alabilecek elini aradim. SEN YOKTUN... Özlem sarkilarini ezberledim. Kimini bagira çagira kimini fisiltiyla söyledim. Karanliga haykirdim hasretini sesimi duyacaksin diye bekledim. SEN YOKTUN... Senden gelecek tek bir haberi bekledim saatler asir gibi geldi geçmedi. Çalan her telefonu yüregimin deli gibi çaglayana dönen atislariyla açtim. Senden baska duydugum her seste hep ayni hayal kirikligini yasadim. Onlar beni duymak istiyordu. Ben ise seni. SEN YOKTUN... Seni aramaktan yorgun düsmüs bedenimi karanligin kucagina uzattim her gece bir an önce sabah olsun diye uykunun beni çekip almasini istedim. Olmadi! Kaç gece sabahi ettim gözlerimi kapamadan kaç gece merdivendeki ayak seslerini dinledim gelen sensindir diye. SEN YOKTUN... Her yagmurla birlikte hüzünde yagdi bu kentin üzerine. Bulutlar yalnizligin isaretiydi benim için. Beni islatan yagmur olmadi. Ben senin özleminle sirilsiklamdim her mevsim. Hayat bana merhaba dedi. Uzun kistan sonra gelmez dedigim göçmen kuslarin dönüsünü gördüm. SEN YOKTUN... Denizin sonsuz maviligine umut bagladim kiyilarda fark ettim bekleyislerimi. Hep sensiz gemiler geçti limandan. Ben gemicilerin hasret türkülerine eslik ettim. SEN YOKTUN... Gözümden tek bir yas akmadi. Onlar sana aitti. Sana kalmaliydi. Kimselere söyleyemedim acilarimi bekleyisimin öyküsünü kimselere anlatamadim. Nice firtinalar koptu yüregimde dalgalar dövdü hayallerimi. Siginacak bir liman yaslanacak bir omuz aradim. SEN YOKTUN... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Güzeldi saol
|
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 51 Thanked 123 Times in 46 Posts
Üye No: 2971
İtibar Gücü: 1575
Rep Puanı : 5912
Rep Derecesi :
|
![]() çok güzel kanka sağol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Teşekkür Etme: 31 Thanked 51 Times in 15 Posts
Üye No: 18248
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
|
![]() bu cook guselmıss saol...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() sen yoktun..ve olmayacaktın...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yekpare Bekleyişin Getirdiği Bir Akşam | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-12-2008 07:43 PM |
Yaşam Öyküsü | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-25-2007 09:49 PM |
Çöl öyküsü | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2006 02:16 AM |
....AcıNıN Öyküsü Bu.... | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-13-2006 09:21 PM |
Fenerbahçeli'nin Öyküsü | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 08-15-2006 08:03 AM |