www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-14-2006, 07:18 PM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid De Souza, Beşiktaş ile yapacakları derbi maçtan alacakları 3 puanın, şampiyonluk mücadelesinde yollarına daha rahat devam etmeleri açısından önemli olduğunu söyledi.

Sarı lacivertli takımın bugün yaptığı antrenmanın sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Deivid, Derbi maça gereken önemi gösterdiklerini ve alacakları 3 puanın ligde Fenerbahçe'yi güzel bir konuma getireceğini bildiklerini ifade ederek, ''Bu tip derbilerde 3 puan kazanmak her takım için süperdir. Gücümüz ve kalitemiz var. Bu maçtan 3 puan alıp yolumuza daha rahat devam etmek istiyoruz'' dedi. ''Deivid mi? Kezman mı?'' ve ''Tek forvet mi? Çift forvet mi?'' tartışmaları ve yapılan yorumlar konusunda Deivid, ''Buna Zico karar verir'' dedi.

,Kendileri için, sahaya çıkınca takım için en iyisini yapmanın önemli olduğunu ifade eden Brezilyalı futbolcu, ''Bu tip konulara karar verecek olan teknik direktör Zico'dur. Ben çalışmalarıma devam ediyorum. Bu konular hakkında yorum yapmak Zico'nun işidir'' şeklinde konuştu. Derbi maçta takımının kazanması için elinden gelen her şeyi yapacağını ve gireceği pozisyonları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağını ifade eden Deivid, ''Kendimi çok iyi hissediyorum'' dedi.

Fenerbahçe'ye geldiği ilk haftalarda ortaya koyduğu performans nedeniyle yapılan eleştiriler konusunda da Brezilyalı oyuncu, şunları söyledi: ''Baştan beri bunları normal karşıladım. Bunlara alıştım. İyi olduğunuz zaman eleştirilmezsiniz. Adaptasyon sürecinde eleştirildiğimde üzülmedim. Bu futbol içinde hep var. Önemli olan çalışmalarımın düzenli devam etmesi ve uygun zamanda gollerime başlamaktı. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum, elimden gelen her şeyi takımım için yapıyorum.'' Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcularından Nobre ile kıyaslanmasıyla ilgili soruya ise Deivid, ''Her oyuncunun kendine özgü bir stili var. Nobre ile farklı olduğumuzu düşünüyorum. Ayrı takımlardayız ve ikimiz de takımımızın kazanması için elimizden geleni yapacağız'' yanıtını verdi.

En çok hangi mevkide oynamayı istediği şeklindeki soruya da Deivid, ''Ben daha fazla kaleye yakın oynamayı seviyorum, ancak orta alanın sağında oynadığımda da yabancılık çekmem. Corinthians da forma giydiğimde orta alanın sağında oynamıştım'' dedi. Deivid, Alex'in forvetlerden daha çok gol atmasıyla ilgili bir soruyu da şöyle yanıtladı: ''Alex hakkında fazla konuşmaya bile gerek yok. Her takımda çok gol atan bir oyuncu. Brezilya'da Cruzeiro'da beraber oynarken, Alex ile çok iyi anlaştığımız için takımın gollerine beraber imza koyuyorduk. Hatta bu maçlardan birisinde Alex 5 gol atmıştı. Alex böyle bir oyuncu. Kalitesi tartışılmaz.''

Kaynak: DHA
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
DHeMLy-CHaY (11-14-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 11-14-2006, 07:48 PM   #2
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3162
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute

tek forvet kezman derim

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı