![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Köhne bir meyhanedeyim
Ama içmiyor insanları seyrediyorum Yıllanmış bir masanın başında Şişeler sanki silah dayamış başıma Biliyorum her zamanki gibi diyeceksin Sen çoktan sarhoş olmuşsundur Ama ilk kez yanıldın ciğerimin son paresi Yemin olsun elimi dahi sürmedim şişelere Kilitledim gözlerimi şişeler üzerinde etiketlere Oturduğumdan beri hayalin beni dürtmekte Daha bir fırt almadan sen çıka geldin etiketler üstüne İçmedim direndim sadece adını kazıdım masanın üzerine Silkeledim kendimi içmek yok dedim bu akşam Bir akşam da adam gibi ayakta kal dedim Hep içerek sarhoş olurdum Bu akşam da hayalinin sarhoşuyum Hayalini bıraktım etiketler üstünde Vurdum kapıyı tüm haşmetiyle dışarı çıktım Ardımdan şaşkın şaşkın baka kaldı O bin bir hatırayla dolu köhne meyhane |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Hep içerek sarhoş olurdum
Bu akşam da hayalinin sarhoşuyum
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1951
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() beni ikiside sarhoş edio ahhh ah
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İçinde kilise olan meyhane | despina | Hıristiyanlık | 1 | 11-22-2009 04:18 PM |
Meyhane Pilavı | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 0 | 07-24-2009 08:48 PM |
Bulgur Meyhane Pilavı | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 0 | 07-24-2009 07:40 PM |
yeni bir meyhane keşfettim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 07:08 PM |