![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12095
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bulgur Meyhane Pilavı
MALZEMELER 2 bardak pilavlık bulgur 300 gr küçük kuşbaşı kuzu 75 gr margarin 1 çorba kaşığı zeytinyağı 150 gr kuru soğan 1 çorba kaşığı biber salçası 100 gr yeşil sivri biber 300 gr küp domates (1 kutu) 3,5 bardak kaynar su ½ demet maydanoz 1 çay kaşığı yenibaharr Tuz, karabiber, pul kırmızı biber ½ çorba kaşığı toz şeker 2 adet et suyu tablet Kuşbaşı et, ince çintilmiş soğan, biber salçası margarin zeytinyağında renk değiştirene kadar harlı ateşte kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|