![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() İstanbul'un kent merkezinde arazisi çok kıymetli 8 okul binasının satışından elde edilecek 147 milyon YTL ile şehrin çeşitli semtlerine en az 40 yeni okul yapılacak.. İstanbul'da yeni okul yapımına kaynak sağlamak için mülkiyeti İstanbul İl Özel İdaresi'ne ait olan okulların satışı için düğmeye basıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, kent merkezindeki 8 okulun satışından elde edilmesi planlanan yaklaşık 147 milyon YTL ile İstanbul'a 40'ın üzerinde yeni okul kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Özel İdareye ait Gedikpaşa İlgöretim Okulu 9 yıldır boş duruyordu. Önceki gün üç firmanın katıldığı ihale sonucu okulu Erpet adlı inşaat firmasının sahibi Malatyalı işadamı Mehmet Çeker, 21 milyon 440 bin YTL ödeyerek satın aldı. Mülkiyeti hazineye ait Maçka İlköğretim Okulu, Kadıköy İbrahim Öktem İlköğretim Okulu, Kemal Atatürk Lisesi, Bakırköy Kız Meslek Lisesi, ve Çağlayan İlköğretim Okulu da önümüzdeki günlerde satışa çıkarılacak. __________________ |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Okul Çıkışı Kızı Evine Götürmüş [Okul Formasına Dikkat] BoL BoL Caps | pris0nb | Adult eski arşiv | 3 | 12-03-2008 10:53 PM |
Hatay'da 25 okulun elektriği kesildi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2008 05:36 PM |
Okulun temelinden mezarlık çıktı 11 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-11-2006 11:51 PM |
Yıkılan okulun yenisi de bitmeden çöktü / 29 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-29-2006 01:58 AM |
orta okulun aşk mektubu | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 5 | 02-17-2006 01:40 AM |