![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Burdur'da depreme karşı güçlendirme çalışmaları yürütülen ilköğretim okulunun temelinden insan kemikleri çıktı. Sakarya İlköğretim Okulunda yürütülen deprem güçlendirme çalışmalarında çalışan işçiler, okulun temelinde insan kemikleri bularak yetkililere haber verdiler. Bunun üzerine okula gelen Burdur Emniyet Müdürlüğüne bağlı olay yeri inceleme ekipleri, kemikleri incelemeye aldılar ve bölgede yapılan incelemede, okulun bulunduğu alanda geçmişte bir mezarlık olduğu ortaya çıktı. Burdur Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Turgut, yaptığı açıklamada, Sakarya İlköğretim Okulunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından güçlendirme çalışması yürütüldüğünü bildirdi. Çalışmaların bu ay sonunda bitirilmesinin planlandığını belirten Turgut, okulun temelinden çıkan iskelet parçaları konusunda Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin inceleme başlattığını açıkladı. Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğan da, yapılan incelemede okulun geçmişte mezarlık olarak kullanılan alan üzerine kurulduğunun tespit edildiğini belirtti. Aydoğan, kemiklerin yapılan incelemenin ardından gömüldüğünü, olayla ilgili de sadece tutanak tutulduğunu dile getirdi. Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ise, okulun bulunduğu bölgede geçmişte bir kilise ve mezarlık bulunduğunu söyledi. Akkaya, “Burdur'da bazı yerleşim birimlerimizin altı hep mezarlık dolu. Bazen yolları kazarken bile insan kemiklerine rastlıyoruz” dedi.
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2457
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() sadece yuhh diyorum...
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cinayet yangınla ortaya çıktı/17 Aralık 2006 Pazar | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-17-2006 06:46 PM |
Elektrik kutularından 40 kilo eroin çıktı 16 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-16-2006 10:31 PM |
Pinochet yoğun bakımdan çıktı 8 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-08-2006 11:32 PM |
İşsizlik rakamlarından tutarsızlık çıktı 7 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 06:07 PM |
Vietnam'daki tayfunda ölü sayısı 59'a çıktı 6 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-06-2006 11:15 AM |