www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-27-2006, 11:03 AM   #1
KέžmдИ
Daimi Üye

KέžmдИ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 50
Üye No: 25089
İtibar Gücü: 1488
Rep Puanı : 3206
Rep Derecesi : KέžmдИ has a reputation beyond reputeKέžmдИ has a reputation beyond reputeKέžmдИ has a reputation beyond reputeKέžmдИ has a reputation beyond reputeKέžmдИ has a reputation beyond reputeKέžmдИ has a reputation beyond reputeKέžmдИ has a reputation beyond reputeKέžmдИ has a reputation beyond reputeKέžmдИ has a reputation beyond reputeKέžmдИ has a reputation beyond reputeKέžmдИ has a reputation beyond repute
Varsayılan Serkan iddialı konuştu!/27 Aralık

Bu yılın hem kendisi hem de Fenerbahçe için kötü geçtiğini söyleyen Serkan Balcı, “2007’de kulübüm gibi ben de güzel ve beyaz bir sayfa açacağım” dedi. Teknik direktör Zico’nun sezona kendisiyle başlamasına karşın Dinamo Kiev maçı sonrasında yedek kulübesine mahkum ettiği Serkan Balcı, 2006’nın kendisi için sıkıntılı geçtiğini söyledi. Uzun süreli yedeklikten sonra İnegölspor kupa maçında sanki futbola yeniden başlamış gibi olduğunu kaydeden genç oyuncu, “Futbolu çok özledim. O maçta seyirci yoktu, ben sahadaydım. Şimdi o seyircimizin müthiş desteğini de duymak istiyorum” diye konuştu. ‘Farklı bir Serkan’
Birçok takım tarafından istenmesine karşın Zico’nun ve yöneticilerin kendisini göndermediğini vurgulayan Serkan, şunları söyledi: “2006, benim gibi Fenerbahçe futbol takımı için de tam bir kabustu. Şampiyonluğu son maçta kaçırmak kadar kötü bir şey olamaz. Bu hatadan ders çıkardık. 2007’de çok güzel ve beyaz bir sayfa açacağım. Burnumdaki eti de aldırdım ve rahatladım. Artık sahalarda çok farklı bir Serkan olacak.”

Kaynak: Fanatik

KέžmдИ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı