www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-04-2006, 07:49 PM   #1
sparki
Forum Müdavimi

sparki Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 184
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2368
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi : sparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond repute

Arda iddialı konuştu!

A Milli Futbol Takımı'nın genç yıldızı Arda Turan, hedeflerinin 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılmak olduğunu ve şampiyonada en yukarıya çıkmayı istediklerini söyledi.

Polat Renaissance Oteli'nde İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran milli futbolcu, 7 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Macaristan maçının çok zor geçeceğini belirterek, "Herkesin beklediği gibi kolay geçeceğini düşünmüyorum. Ama biz, rakibimiz kim olursa olsun her takımı yenebilecek güçteyiz. Hedefimiz, 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılmak ve şampiyonada en yukarıya çıkmak. Ama bunun için merdivenleri birer birer çıkmak zorundayız. İyi bir futbol sergileyip, 3 puan alacağımızı düşünüyorum. Macaristan kapalı kutuysa biz de bıçağız. Onları açacağız" diye konuştu.

Her maçı ayrı bir sınav olarak düşündüklerini ifade eden Arda, "Öncelikle Macaristan maçına kilitlendik. Macaristan maçını en iyi şekilde geçmek zorundayız, ancak bu maçtan sonra Moldova maçına konsantre olacağız" şeklinde konuştu.

Arda, basın mensuplarının '5 yıl sonra nasıl bir milli takım bekliyorsun?' sorusuna ise, "Genç bir takımız. Milli Takım'daki futbolcuların çoğunluğu, 5 yıl sonra 26-27 yaşlarında olacak ve tecrübe kazanmış olacak. Türk Milli Takımı'nı 5 yıl sonra kimse tutamaz diye düşünüyorum" cevabını verdi.
Genç yaşta milli takım formasını giydiğinin hatırlatılması üzerine de Arda, "Önemli olan bu konumda kalabilmek. Kendime güveniyorum. Hocamın bana verdiği görevi layıkıyla yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

2008 Avrupa Şampiyonası yolunda bazı maçlarda puan kayıplarının yaşanabileceğini de vurgulayan Arda, "Türk halkından bizden desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Bu takım Avrupa Şampiyonası'na katılacak ve en yukarılara çıkacaktır" şeklinde konuştu.

Saygılar

"sparki"

GS Fan Clup için tıklayın

Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın

Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin...

Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
sparki çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı