www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-03-2007, 02:21 PM   #1
PrObLeM_BoY
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 40
Üye No: 5682
İtibar Gücü: 1693
Rep Puanı : 20630
Rep Derecesi : PrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond repute
Varsayılan Yurdum insanından kareler...

RÜYA, KABUS OLMADI

Rüyasında gördüğü ak sakallı yaşlı dede, “26 Aralık 2006 tarihinde öleceksin” dedi, o da mezar taşına öleceği tarihi yazdırdı. Neyse ki korkulan olmadı

HİŞŞT MELEMEYİN, UYUYOR!

Fotoğraf Bursa'da kurulan hayvan pazarından... İyi uykular diliyoruz...

UMARIZ SAĞLAM KAZIĞA BAĞLAMIŞTIR

17 yıl önce tahliye kararı verilen uçurum kenarındaki evini bırakamadı. Eşi ve çocuklarıyla birlikte kayma riski ile içiçe yaşayan Sebahattin Kuzpınar çareyi evini halatlarla çevredeki ağaçlara ve elektrik direklerine bağlamakta buldu.

BAYAN OLSUN, MEMUR OLSUN, 3. DERECEDEN OLSUN!

Elazığ’da bir genç, Yeşil Pasaport alabilmek için 3. dereceden bir memurla evlenmek üzere yerel gazeteye ilan verdi. "İçkim yok, sigaram yok" diyen genç, "pasaportu aldıktan sonra evlendiğim insandan ayrılmam söz konusu değil" diyerek genç kızların yüreklerine su serpti

"EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR..."

Gazetelerdeki ilginç ilanlara hergün bir yenisi daha ekleniyor. Kayseri'de yaşayan bin hafız, evlenmek istediğini yerel gazeteye verdiği bu ilanla duyurdu.

YORUMSUZ

KAPILARI SÖKMÜŞLER!

Geçen hafta bir başka şehrimizdeki çalınan tuvalet musluklarını haber yapmıştık. Bu kez ise hırsızlar olayı iyice abartmışlar. Tuvalet kapılarını da götürmüşler! Erzurum'daki Azizeye Semt Garajı'nın tuvaletlerini kullanmaya imkan kalmamış...

POŞET ÜZERİNDE KAYAK KEYFİ

SECCADE CEPTE...

Telefon, bilgisayar ve televizyondan sonra seccade de cebe girdi. Gömlek cebine sığacak kadar küçük ve hafif olan, taşıma çantalı seccadeler adeta "yok" satıyor.

konu tamamen alıntıdır...
Old 01-03-2007, 06:32 PM   #2
calipse
Daimi Üye

calipse Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 3
Üye No: 12288
İtibar Gücü: 1526
Rep Puanı : 4410
Rep Derecesi : calipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to behold

iyi kareler yakalmışın kanka ewyallah!..

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı