![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() NEREDEYSE TUVALETİ GÖTÜRECEKLERMİŞ! Erzurum'da geçtiğimiz günlerde ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Esatpaşa Camii'nin tuvaletine iren hırsızlar, buradaki 18 musluğu çaldı. ![]() FİLİPİLİNLİ'NİN BİTTİĞİ AN! ‘Sağlıklı toplum için üreme sağlığı’ projesi için Muş'a gelen Filipinli AB uzmanı, konu hakkında kendisinden daha uzman biriyle karşılaştı. 4 eşinden 42 çocuğu olan 60 yaşındaki Nevzat Demir'le tanışan Filipinli'nin ilk tepkisi şu oldu: "Şoktayım, biraz yalnız kalmam lazım ![]() ![]() GERÇEK GAFFUR SÜRPRİZİ! Şırnak'ta geçtiğimiz haftalarda kurulan "Gaffur, Nasılımspor"un bu hafta özel bir konuğu vardı. Futbol takımının isim babası Gaffur yani Peker Açıkalın, pijamalarıyla Şırnak'taydı. Takım kaptanı olarak sahaya çıkan Açıkalın, halktan büyük ilgi gördü. ![]() Malatya’da faaliyet gösteren bir berber, "tıraştan korkan" çocukların korkusunu gidermek için tıraş boyunca çizgi film izletiyor. Tabi bu olay, "berberden korkan çocuk, dişçi koltuğunda neler yapar?" sorusunu akla getiriyor... ![]() BOY BOY EKMEK BOY BOY EKMEK Trabzon Esiroğlu'nda üretilen 1-2 metre uzunluğundaki ekmekler, özellikle kalabalık ailelerin ve turistlerin ilgisini çekiyor. ![]() ORDAAA BİR CEP VAR UZAKTAAA, ÇEKMESE DE, DÜŞMESE DE... Erzurum'un Ovacık Köyü'nde baz istasyonu olmadığı için cep telefonları ile iletişim kurmak mümkün değil. Ancak bu küçücük ayrıntı köylüleri tabi ki durduramamış. 90 haneli köyde 100 kişinin cep telefonu bulunuyor... ![]() SON MODEL TABUT! Isparta'nın Sarkıkağaç İlçesi'nde Fatih Sultan Mehmet Camisi için ahşap bir tabut yaptırılmış. Muzip bir vatandaşın tabuta yapıştırdığı '2006 model Birlik Pen marka imam kayığı 4x4 çekişli' yazıyı görenler gülmekten kendilerini alamamışlar. Umarız bu şaka tabutu her gördüklerinde akıllarına gelmez! ![]() KENDİM ETTİM, KENDİM BULDUM Rizeli İsmet Mollaömeroğlu tesis yapmak istediği evinin etrafını 7 metre oymuş. Ancak çıkan anlaşmazlık sonucu projesini hayata geçiremeyince, evine bu merdivenle girip çıkmak zorunda kalmış. ![]() ![]() SİGARA KEYFİ YAKTI! Aşırı sıcaklar nedeniyle serinlemenin yollarını arayan 'Yurdum İnsanı' son olayda, serinlemek yerine kendini yaktı! Vücuduna kolonya döktükten sonra 'hazır serinlemişken bir de cigara yakayım' diyen Tuncay Koç, kıyafetlerinin alev alması sonucu çeşitli yerlerinden yandı. Hastaneye kendi gelen Koç, tedavisinin ardından otomobiliyle evinin yolunu tuttu ![]() VEEEEEE KELİMELERİN KİYAFETSİZLEŞTİĞİ PORTRE (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
Mustafa Delibaş (03-25-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Anadolu İnsanı | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-14-2008 10:25 PM |
Yaşamak Bir İnsanı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-25-2007 09:52 PM |
Yurdum İnsanı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 06:18 PM |
Yurdum İnsanı buda benden | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 9 | 12-09-2006 03:18 PM |
Dünyanın En Uzun İnsanı | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 5 | 08-19-2006 09:44 AM |