www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-10-2007, 02:15 PM   #1
Rexum
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 55
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1465
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi : Rexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the rough
Varsayılan "Alkmaar benden korkar" / 10 Ocak

PSV’de iken AZ Alkmaar’a karşı oynadığı bütün maçlarda başarılı olduğunu belirten Sırp yıldız, "Rakibimiz çok gol atıyor, çok da yiyor. Deplasmandaki maçta işimiz daha kolay olur. Evimizde 0-0 berabere kalmak bile avantaj" dedi.

Fenerbahçe’nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, UEFA Kupası’ndaki rakipleri AZ Alkmaar’a geçtiğimiz yıllarda PSV Eindhoven’da oynarken çok gol attığını vurgulayarak, "Benden biraz korktuklarını düşünüyorum" dedi.

Sezon başında Atletico Madrid’den transfer edilen Kezman, dün takımının kamp yaptığı Belek’teki Arcadia Hotel’de basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. UEFA Kupası’ndaki rakipleri Hollanda’nın AZ Alkmaar takımını çok iyi tanıdığını anlatan Kezman, "Hollanda’da oynarken AZ Alkmaar’a karşı hep gol attım. PSV Eindhoven’da iken 4-3 yenmiştik, 3 gol atmıştım. Benden biraz korktuklarını düşünüyorum" dedi.

Tur şansımız yüksek

Kezman, ilk maçta cezası nedeniyle oynayamayacak olmasından dolayı son derece üzgün olduğunu ifade ederek, "AZ Alkmaar, Hollanda Ligi’nin en iyi futbol oynayan takımı, ama en iyi takımı değil. Çok gol atıyorlar, çok da gol yiyorlar.

Deplasmandaki maçta daha kolay gol atacağımızı düşünüyorum. Evimizde 1-0 kazanmak, hatta 0-0 berabere kalmak bile avantaj olur. Bizim oyuncularımız daha deneyimli. Tur için şansımız yüksek" dedi.

Bir gazetecinin, "UEFA Kupası’nda hangi derece kişisel olarak seni tatmin eder?" sorusuna karşılık Sırp oyuncu, "Yarı finale dek çıkmak, çok iyi iş yaptığımızı gösterir ama tabii ki finale erişmek en büyük isteğimiz. Yalnızca kaliteniz yeterli olmuyor. Çok fazla şansa da ihtiyacınız var" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

10.01.2007

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı